Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι νωρίς ακόμη, δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος»

«Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και σωστά δεν βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν»

Must Read

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την στιγμή που η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρώδειο, κατά την διάρκεια της συναυλίας της.

Στο πλευρό της, από την πρώτη μέρα, βρίσκεται η κόρη της και ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς της. Η πορεία της υγείας της, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, προκαλεί αισιοδοξία στους γιατρούς, που θεωρούν πως ο οργανισμός της, ανταποκρίνεται στην αγωγή που της χορηγούν.

«Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί, έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στη μονάδα, είναι μια σταθερή κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε ότι αύριο βγαίνει. Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα», ανέφερε σήμερα το πρωί, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος γρήγορα σε οποιονδήποτε ασθενή. Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος που μπορεί να μείνει μέσα στη μονάδα. Από ό,τι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επεσήμανε πως είναι θετικό το στοιχείο πως δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. «Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και σωστά δεν βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν», τόνισε και κατέληξε: «Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This