Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC! Η εγκυμοσύνη που δεν πήρε κανείς χαμπάρι

Σε πελάγη ευτυχίας

Must Read

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram o Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, ανακοινώνοντας, σε πελάγη ευτυχίας, τον ερχομό του γιου τους John Junior Coustas. Ο λογαριασμός τους γέμισε εκατοντάδες ευχές από συγχαρητήρια και ευλογίες για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ η σουίτα της μητέρας σε γνωστό μαιευτήριο πλημμύρισε από καλάθια με μπλε λουλούδια. Η νέα και ωραία μάνα -που κατάφερε να κρατήσει κρυφή από όλη την κοσμική Αθήνα την εγκυμοσύνη της για εννιά ολόκληρους μήνες- το μεσημέρι της Δευτέρας έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι.

Πρόκειται για το έβδομο τέκνο του εφοπλιστή. Ο δρ Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα Μέρμηγκα έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Κατερίνα και τη Στεφανία, και τον νεογέννητο γιο, που θα φέρει το όνομά του, ενώ από τον πρώτο του γάμο με την Κλοντίν Καρμπονάρο έχει δύο γιους και από τον δεύτερο με την πρώην ηθοποιό Σοφία Γιαννικοπούλου δύο κόρες. Είναι αξιοσημείωτο πως η Δήμητρα Κούστα κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να μην κάνει γνωστή σε κανέναν την εγκυμοσύνη της, καθώς είχε αποσυρθεί από όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και στις σπάνιες φωτογραφίσεις της δεν φαινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα και τίποτα δεν μαρτυρούσε την εγκυμοσύνη. Η μόνη που γνώριζε το ευτυχές γεγονός, εκτός από την οικογένειά της, ήταν η καλή της φίλη και νονά, όπως φημολογείται, του John Junior, Άννα Βίσση. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν από τη γέννα ο 68χρονος Γιάννης Κούστας, συνοδευόμενος από τις δύο μικρές του κόρες, παρακολούθησε τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο.

ζεύγος Κούστα

Eξάλλου πριβέ οικογενειακές διακοπές στα ελληνικά νησιά πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα με τις δύο κόρες τους, στην 50μετρη θαλαμηγό τους «Belita». Στο πολυτελέστατο σκάφος φιλοξενήθηκε η Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα δύο της εγγόνια, που ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων, η παρέα -μακριά από τα φλας λόγω της εγκυμοσύνης της οικοδέσποινας- επισκέφθηκε την Πάτμο, τη Λέρο και το κοσμικό Μπόντρουμ στην Τουρκία. Ενθουσιασμένη η Σοφία Καρβέλα από το χλιδάτο ταξίδι, την αρχοντική φιλοξενία αλλά και τις ομορφιές της Λέρου, ανέβασε φωτό και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, με «καμουφλαρισμένη» την κοιλίτσα της Δήμητρας Κούστα, και δεν πήρε χαμπάρι κανείς το γεγονός.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This