Κίνηση ανθρωπιάς από την Τέιλορ Σουίφτ – Δώρισε 5 εκατ. δολάρια στους πληγέντες από τους τυφώνες Ελίν και Μίλτον

Must Read

Θλίψη και αγωνία στην διεθνή κοινότητα έχει προκαλέσει ο τυφώνας Μίλτον που πλήττει την Φλόριντα, των ΗΠΑ, με απόκοσμες εικόνες να κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου, κάνοντας ακόμη και τους πιο ψύχραιμους να «λυγίσουν».

Τις τελευταίες ώρες, πλήθος επωνύμων και καλλιτεχνών έχει ευαισθητοποιηθεί και κοινοποιεί περιεχόμενο στα social media, προκειμένου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Ωστόσο, εκείνη που έχει ξεχωρίσει, είναι η Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ που ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων, στους πληγέντες από τους τυφώνες Ελίν και Μίλτον.

Η κίνησή της αυτή επαινείται από πολλούς, ενώ περιγράφοντας τη συνεισφορά της ως «γενναιόδωρη», η Claire Babineaux-Fontenot, επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Feeding America, είπε ότι «θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανοικοδομηθούν και να ανακάμψουν, παρέχοντας βασική τροφή, καθαρό νερό και προμήθειες στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες».

«Μαζί, μπορούμε να έχουμε πραγματικό αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Σε ευχαριστούμε, Τέιλορ, που είσαι μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This