Θαυμάστρια έχει κάνει κόλαση τη ζωή της Βόντος!

Αναγκάστηκε να πάει στο Α.Τ. Γλυφάδας

Must Read

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Εμιλία Βόντος λόγω μιας stalker που έχει μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης παρενόχλησης του Γιάννη Πλούταρχου από 47χρονη θαυμάστριά του, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποφάσισε να κάνει γνωστή και τη δική της εμπειρία με μια εμμονική θαυμάστριά της, αποκαλύπτοντας αρχικά μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι η δική της υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη, καθώς μόλις προχθές το βράδυ απευθύνθηκε στην Αστυνομία για βοήθεια.




 

«Βρέθηκα χθες το βράδυ, μετά από ενάμιση μήνα, στο Α.Τ. Γλυφάδας... Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό γενικά. Έρχεται κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα, μου στέλνει διάφορα δώρα, δέματα, λουλούδια, μου εκφράζει την αγάπη της, πιθανόν το ερωτικό της ενδιαφέρον. ∆εν μου το έχει πει ποτέ, όταν έχουμε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά στα μηνύματά της μου γράφει διάφορα πράγματα, όπως “σε αγαπώ πολύ, σε θέλω”» περιέγραψε η Εμιλία Βόντος χθες το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Την έχω ξαναδεί κάποια στιγμή, την έχω χαιρετήσει, είχε έρθει πάρα πολύ ευγενικά. Μετά από ένα σημείο, ξέφυγε όλο αυτό. Πάρα πολλά τηλέφωνα από παντού με αποκρύψεις. Έχω μιλήσει, προσπαθώ να μιλήσω με τους γονείς της, δεν έβγαλα καμία άκρη μέχρι σήμερα. Μου στέλνει πολλά δώρα με διάφορους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δεν μου έλεγαν ποιος είναι ο αποστολέας. Κάρτες υπήρχαν, αλλά δεν είχαν το όνομά της από κάτω» συνέχισε ταραγμένη.

«Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα με τον δικηγόρο μου, της είχαμε μιλήσει και με ευγενικό τρόπο και όχι με ευγενικό τρόπο, αλλά η ίδια φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται όλη αυτήν την ιστορία που έχει συμβεί. Είναι περίπου 25 με 30 ετών. Έχω όλα τα μηνύματά της, τα βίντεο από τις κάμερες από το σπίτι μου. Κάθεται και περιμένει, χτυπάει τα κουδούνια, μερικές φορές ενοχλεί και τους γείτονες. Είναι ευγενική στα μηνύματά της, μου εκδηλώνει μόνο την αγάπη της, απλά κάποιες φορές λέει ότι “αν δεν απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο”» αποκάλυψε η Εμιλία Βόντος.

«Μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Είχα ακυρώσει τα πάντα αυτό το διάστημα, μου ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορώ μόνη μου» κατέληξε η νεαρή γυναίκα ξεσπώντας σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Πηγή: Εφημερίδα Epsresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This