Ναρκωτικά, «Ψυχώ» και η παρθενιά του Μάικλ

Τα απομνημονεύματα της κόρης του Έλβις για τις εξαρτήσεις και τον γάμο της με τον Τζάκσον

Must Read

Το πώς κύλησε στα ναρκωτικά, όπως είχε συμβεί και στον πατέρα της Έλβις Πρίσλεϊ, περιγράφει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στα απομνημονεύματά της, στα οποία αποκαλύπτει ότι πήρε την… παρθενιά του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και τη συμπεριφορά αλά «Ψυχώ» στο νεκρό παιδί της.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Πρίσλεϊ γράφει στο βιβλίο «From Here To The Great Unknown», το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη, 21 μήνες μετά τον θάνατό της σε ηλικία 54 ετών, ότι έφτασε να παίρνει 80 οπιούχα χάπια την ημέρα. Ξεκίνησε παίρνοντας ένα χάπι «για διασκέδαση», ωστόσο σύντομα απέκτησε εξάρτηση από τα οπιοειδή. Η κόρη της, Ράιλι Κίου, που βοήθησε στην ολοκλήρωση του βιβλίου, πρόσθεσε ότι η Λίζα Μαρί άρχισε να παίρνει πολλά οπιοειδή πριν από 16 χρόνια, όταν γέννησε με καισαρική τομή τις δίδυμες κόρες της, Φίνλι και Χάρπερ Λόκγουντ. Τελικά, η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ κατέληξε στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση, οπότε πήρε την απόφαση να πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Όταν βγήκε δεν κατάφερε να παραμείνει «καθαρή» για καιρό από τα ναρκωτικά.

 

Οι «εκρηκτικές» αποκαλύψεις της Πρίσλεϊ στα απομνημονεύματά της συνεχίζονται όταν περιγράφει τον γάμο της με τον Μάικλ Τζάκσον. Γράφει ότι, όταν το 1993, σε ηλικία 25 ετών, τα έφτιαξε με τον 35χρονο Τζάκσον, εκείνος της εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν παρθένος. Ωστόσο, ο Μάικλ «δεν ήθελε να περιμένει μέχρι τον γάμο», που έγινε το 1994, και πήρε όλες τις πρωτοβουλίες. Η Πρίσλεϊ είπε δε ότι κατά τον γάμο τους, που κράτησε μέχρι το 1996, ήταν «πραγματικά χαρούμενη».

Η χειρότερη στιγμή της ήταν το 2020, όταν αυτοκτόνησε ο 27χρονος γιος της Μπέντζαμιν Κίου. Η Πρίσλεϊ ομολογεί ότι δεν μπορούσε να τον αποχωριστεί και διατήρησε τη σορό του μέσα στο σπίτι της για δύο μήνες, παραπέμποντας στον χαρακτήρα του Νόρμαν Μπέιτς στην ταινία «Ψυχώ», ο οποίος είχε στο σπίτι το πτώμα της μητέρας του. Η Πρίσλεϊ έκανε τατουάζ παρόμοιο με αυτό που είχε ο Μπέντζαμιν, και τότε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τον θάψει.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This