Εγγονός Καίτης Γκρέυ: «Είπε “γεια” στην μητέρα μου, οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι»

Must Read

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγείας της Καίτης Γκρέυ μίλησε ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης.




Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Buongiorno» η κατάσταση της είναι κρίσιμη και οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Πάντως, η μεγάλη ερμηνεύτρια παρουσίασε βελτίωση καθώς είχε επαφή με το περιβάλλον, άνοιξε τα μάτια της και είπε «γεια» στην κόρη της.

«Πάντα είναι κάποιος εκεί. Δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή σήμερα μίλησε, είπε “γεια”, μίλησε με τη μητέρα μου. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα πρώτα δύο 24ωρα, επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά. Είχε περάσει εγκεφαλικό ξανά πιο παλιά.




 

Δεν θα έλεγα ότι οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από τη πρώτη μέρα που μιλήσαμε σήμερα είχε κάποια βελτίωση. Ας πούμε, σήμερα θα ξαναπάρουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Είναι κρίσιμα, είναι κρίσιμη η κατάσταση. Είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, που υπήρχαν από πριν, τα οποία όταν περνάς ένα τέτοιο εγκεφαλικό σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει στον οργανισμό, λόγω ηλικίας προφανώς. Η γιαγιά είναι 100 χρονών προς τα 101 πλέον», είπε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This