Σκεύασμα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό σαν να έχει τρέξει κανείς 10 χιλιόμετρα

Το χάπι του τεμπέλη

Must Read

Ύστερα από διάφορες ενθαρρυντικές αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα μελέτες ανά τον πλανήτη, ερευνητές στη ∆ανία ανακοίνωσαν ότι παρασκεύασαν το «χάπι γυμναστικής» που, όπως υποστηρίζουν, έχει τα ίδια αποτελέσματα στον οργανισμό σαν να έχει τρέξει κανείς 10 χιλιόμετρα.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η ερευνητική ομάδα του Aarhus University, σύμφωνα με τη «The U.S. Sun», ανέφερε ότι το χάπι αποτελείται από μια δικής τους παρασκευής ουσία, την οποία ονόμασαν LaKe. Η ουσία αποτελείται από ένα μείγμα από γαλακτικά και κετόνες σε συγκεκριμένη αναλογία. Χάρη στα συστατικά της η LaKe μιμείται τις επιπτώσεις που έχει στο ανθρώπινο σώμα η γυμναστική όταν γίνεται χωρίς να έχει φάει και να πιει κανείς αρκετή ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τις θετικές επιδράσεις στον οργανισμό του. Ο επικεφαλής της έρευνας Thomas Poulsen εξήγησε ότι στον ανθρώπινο οργανισμό τα γαλακτικά και οι κετόνες παράγονται κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα επίπεδα των λιπαρών οξέων στο αίμα και ενδυναμώνουν την καρδιά. Παράλληλα μειώνεται η αίσθηση της πείνας, καθώς τα γαλακτικά και οι κετόνες εμποδίζουν την έκλυση των ορμονών που προκαλούν την πείνα.

Ο Poulsen σημειώνει ότι το χάπι της γυμναστικής μιμείται αυτόν τον φυσικό μηχανισμό και πρακτικά το μόριο (LaKe) φέρνει το σώμα σε μια μεταβολική κατάσταση που αντιστοιχεί στο τρέξιμο 10 χιλιομέτρων με υψηλή ταχύτητα και με άδειο στομάχι.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This