Η Μενεγάκη βγάζει τα ροζ έπειτα από 19 χρόνια

Πάντως μέσω μιας ανάρτησης θέλησε να θυμίσει στις γυναίκες να μην ξεχνούν να κάνουν μαστογραφία

Must Read

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από την ετήσια καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, την οποία υπηρέτησε ως πρέσβειρα επί 19 ολόκληρα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό, η λαμπερή παρουσιάστρια δεν πρόκειται να φωταγωγήσει φέτος στα ροζ κάποιο εμβληματικό κτίριο της Αθήνας μαζί με τον σχεδιαστή ∆ούκα Χατζηδούκα, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές στο πλαίσιο εκδηλώσεων στις οποίες προωθούνταν η αγορά ενός χαρακτηριστικού ροζ βραχιολιού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ενίσχυση προγραμμάτων για την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.




 

Έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και τον σχεδιαστή που υπέγραφε τα ροζ βραχιόλια, ο εν λόγω κύκλος ολοκληρώνεται φέτος, καθώς δόθηκε σχετική οδηγία από το εξωτερικό. Αντί για την καμπάνια οι ιθύνοντες του διεθνούς φήμης brand καλλυντικών αποφάσισαν πως το 1% των εσόδων από τις πωλήσεις ολόκληρου του ομίλου τους θα διατεθούν για τον ίδιο καλό σκοπό.

 

Πάντως η Ελένη Μενεγάκη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε χθες στο Instagram θέλησε να θυμίσει στις γυναίκες που την ακολουθούν ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και να μην ξεχνούν να κάνουν μαστογραφία. «Τον μήνα των γενεθλίων μου τον έχω συνδυάσει με τον ετήσιο έλεγχο του στήθους μου, δηλαδή τη μαστογραφία! Εσείς, κορίτσια μου, το έχετε βάλει στο πρόγραμμα; Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η πρόληψη σώζει ζωές!» έγραψε η παρουσιάστρια από την Άνδρο όπου συνεχίζει να βρίσκεται.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This