Ένα… Τριαντάφυλλο και όλα… ξεχασμένα

Σάκης και Μαριαλένα τα ξαναβρήκαν με τον παλιόφιλό τους και γιόρτασαν μαζί του

Must Read

Μπορεί οι σχέσεις τους να είχαν ψυχρανθεί μετά το τέλος του «Survivor All Star», ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται ότι τα ξαναβρήκαν με τον Τριαντάφυλλο και… ας πάν’ στην ευχή τα παλιά! Απόδειξη; Η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή στο διπλό κοσμικό event που οργάνωσε μέσω της εταιρίας Beautiful People o (δύο φορές) νικητής στο reality επιβίωσης του Σκάι και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αναστασία Δεληγιάννη και Μαρία Αντωνά

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης και οι τρεις συνέταιροί του, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Σέμπρος και Ακης Νταλάκος, συνδύασαν το anniversary party για τα 18 χρόνια του Sempre Cafe που διατηρούν στο Περιστέρι με το grand opening ενός νέου καταστήματος ρούχων που εγκαινίασαν πρόσφατα στην ίδια περιοχή.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης

Ο Τριαντάφυλλος έσπευσε από τους πρώτους να ευχηθεί στους φίλους του και μάλιστα φωτογραφήθηκε με το δημοφιλές ζευγάρι εμφανώς ευδιάθετος. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από το καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό σινάφι, ενώ είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ο Σάκης Κατσούλης και οι συνεργάτες του διέθεσαν μέρος των εσόδων του event για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ενωσης Φιλόζωων Πετρούπολης «Save the Tails».

Penny Ingilis, Κατερίνα Στικούδη
Χάρης Βαφειάς, Εμιλυ Βαφειά
Ελενα Κώνστα, Παναγιώτης Τριανταφύλλου
Λένια Ραζή, Πηγή Δεβετζή, Τζόυς Ευείδη
Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This