Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Κάνουν ιππασία στα Μετέωρα και απολαμβάνουν τον έρωτά τους

Οι δημοσιεύσεις στα social media

Must Read

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Λίγες ημέρες πριν από τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα μαγευτικά Μετέωρα, κάνοντας ιππασία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με φόντο τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 50χρονος Αγγελόπουλος πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο αγναντεύει τη μαγευτική θέα πάνω σ’ ένα άλογο, ενώ η 28χρονη σύζυγός του ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες όπου οι δύο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι.

Μάλιστα η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε γοητευμένη από την εμπειρία γράφοντας στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Η ζωή είναι σαν ένα βουνό με ανηφόρες. Καθώς τις ανεβαίνεις, οι δυσκολίες και προκλήσεις εμφανίζονται, αλλά η ομορφιά της θέας αποκαλύπτεται σταδιακά. Στην πορεία σου, βλέπεις άλλους ανθρώπους. Κάποιοι που προπορεύονται, αγνοώντας την ύπαρξή σου, και άλλους που είναι πιο πίσω, φωνάζοντας σε σένα να πας πιο αργά, να τους περιμένεις. Αυτοί οι τελευταίοι, αν και στηρίζονται στην ελπίδα σου, δεν γνωρίζουν τις δικές σου αμφιβολίες και τις δικές σου αγωνίες. Άλλοι πάλι απλά εύχονται να πέσεις😂 λες κι εσύ είσαι το πρόβλημα της δυστυχίας τους και όχι η δική τους μίζερη στάση ζωής όπου τα θέλουν όλα εύκολα , γρήγορα , πολύ εδώ και τώρα !

Όταν, επιτέλους, φτάνεις στην κορυφή μιας ανηφόρας, συνειδητοποιείς ότι η κορύφωση του μόχθου σου στην πραγματικότητα είναι η αρχή μιας νέας ανηφόρας. Εκεί ακριβώς , ειναι υπέροχο να κάνεις μια παύση και να απολαύσεις τη θέα που προσφέρουν οι κόποι σου. Μια βαθιά ανάσα γεμάτη ευγνωμοσύνη, και βγαίνεις να φωνάξεις: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου!» Καθώς αφήνεις πίσω την κορυφή, συνεχίζεις το ταξίδι για να φτάσεις στα όνειρά σου, που φαίνονται πια πιο κοντά.

Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να ανέβω και σε αυτή την ανηφόρα. Φρόντισέ με με ανθρώπους καλούς, που θα με ενδυναμώνουν και θα μου δίνουν θάρρος στον προσωπικό μου αγώνα. Μαζί, θα μπορέσουμε να ανέβουμε ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί όπου η θέα μας θα είναι πια μόνο σύννεφα. Θα θυμόμαστε πως, παρ’ όλες τις ανηφόρες, ο πραγματικός θησαυρός είναι η διαδρομή που διανύουμε μαζί».

Πηγή φωτό: dimitravmk/instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This