«Προσεύχομαι γι’ αυτούς»! Τι είπε η Ισραηλινή Eden για το χασμουρητό της Σάττι

Must Read

Πέντε μήνες μετά τη Eurovision η τραγουδίστρια του Ισραήλ σχολίασε το περιβόητο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση και των δύο χωρών στην τελική φάση της διοργάνωσης. Μιλώντας στο Hollywood Reporter η Eden Golan, η οποία σίγουρα δεν είχε φανταστεί ότι θα γινόταν σύμβολο μίσους όταν επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό, αναφέρθηκε αρχικά στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο στάδιο όταν εμφανίστηκε επί σκηνής για να ερμηνεύσει το τραγούδι του Ισραήλ.

«Υπάρχει ένα σύστημα που καταστέλλει τις αποδοκιμασίες, τις μειώνει και τις μετατρέπει σε ζητωκραυγές. Και πάλι, όμως, ήταν έντονο. Δεν μπορούσες να με ακούσεις. Μπορείς να βρεις βίντεο στο YouTube, όπου τραγουδάω και πραγματικά δεν μπορείς να με ακούσεις. Πριν μπω, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ακούσω τις αποδοκιμασίες. Αλλά σίγουρα δεν μπορούσα να ακούσω τον εαυτό μου. Άκουγα μόνο τις αποδοκιμασίες. Έπρεπε να τραγουδήσω μηχανικά, σαν αυτόματος πιλότος. Αυτό άναψε μια φλόγα μέσα μου. Ένιωσα σαν να είχα ένα θηρίο μέσα μου. Θα το ξανάκανα και ας δεχόμουν αποδοκιμασίες εκατομμύρια φορές, αν χρειαζόταν. Νομίζω ότι τρέλανα κάποιους που δεν κατάφεραν να με επηρεάσουν» είπε χαρακτηριστικά η Eden Golan, δείχνοντας ότι δεν… καταλαβαίνει από γιουχαΐσματα.

Όσο για την Ελληνίδα εκπρόσωπο Μαρίνα Σάττι και κάποιους άλλους διαγωνιζόμενους χωρών που έδειξαν την αντίθεσή τους με τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision λόγω του πολέμου με διάφορους τρόπους, η Eden Golan δεν θέλησε να πει δημόσια κάτι αρνητικό. «Καλή τύχη. Μακάρι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά τους. Προσεύχομαι. Προσεύχομαι γι’ αυτούς. Προσεύχομαι να έχουν μια καλή ζωή και να είναι ευτυχισμένοι» απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έγινε η 21χρόνη τραγουδίστρια, που κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία του κοινού της Eurovision και την πέμπτη συνολικά.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This