«Την έφαγε ο Αλβανός τη Μαρινέλλα, ξέρουν αυτοί από μάγια» – Σάλος με το σχόλιο της Super Κικής για τον Χρήστο Μάστορα

Must Read

Χαμό προκάλεσε το σχόλιο της Super Κικής για τον Χρήστο Μάστορα, με αφορμή την περιπέτεια υγείας που περνάει η Μαρινέλλα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου.

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκπομπής η influencer αναφέρθηκε στο θέμα του αποκλεισμού του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία στο Ηρώδειο. Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε ξεκαθαρίσει ότι μια αδιαθεσία τον κράτησε μακριά από τις πρόβες, κάτι που οδήγησε τη Μαρινέλλα να πάρει την απόφαση να τον αποκλείσει από τη συναυλία.

«Την “έφαγε” (τη Μαρινέλλα), την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μαγιολίκια» ακούστηκε να λέει η Super Κική, προκαλώντας αμηχανία και στον Fipster, ο οποίος ήταν καλεσμένος της.




Το σχόλιο αυτό της Super Κικής προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ η ίδια υποστήριξε στη συνέχεια ότι στόχος της ήταν να ειρωνευτεί εκείνους που επιτέθηκαν στον τραγουδιστή για το περιστατικό με τη συναυλία: «Όλος αυτός ο σχολιασμός μου με τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω. Γιατί τον έχουν καταρρακώσει, ασχέτως αν τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για τη Μαρινέλλα, τον είχαν “σκοτώσει” τον άνθρωπο για το αν είναι Αλβανός που δεν αφορά άνθρωπο αυτό. Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες πάνω σε αυτό για να τον υποστηρίξω και μόνο. Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για να όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί» δήλωσε η influencer υπερασπιζόμενη τα λεγόμενά της.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This