Βγήκε από την ΜΕΘ η Μαρινέλλα – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της

Πρόκειται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης

Must Read

Νικήτρια βγήκε η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με την υγεία της τις τελευταίες 20 ημέρες.

Η Μαρινέλλα, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, κατά την διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία».

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται πως έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε δείχνει να αποδίδει καρπούς.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.

«Η Μαρινέλλα δυνατή, όπως είχαμε βγήκε από τη ΜΕΘ. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, χρειαζόταν χρόνος. Τώρα θα μείνει σε κανονικό δωμάτιο, να την επισκέπτονται οι γιατροί για να δουν την εξέλιξή της και μετά θα μεταφερθεί σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης», επεσήμανε για την κατάσταση της υγείας της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This