Στέλιος Διονυσίου: Κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό το πολυτελές σπίτι του στο Μαρούσι!

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής

Must Read

Σε μια περιπέτεια που αφορά το πολυτελές σπίτι του στο Μαρούσι μπήκε ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» πως η οικία κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό. Όπως εξήγησε το σπίτι είχε αγοραστεί με δάνειο ωστόσο εκείνος αμέλησε την αποπληρωμή. Πάντως είπε πως η διαδικασία του πλειστηριασμού δεν θα γίνει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια, που ήταν άλλες οι εποχές – προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο για να πάρω ένα σπίτι, το πήρα με δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, έπειτα από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν.

Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί εντάξει, σήμερα είναι μια άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί. Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού.

Και εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία. Σε αυτό το σπίτι έμενα παλιά και τώρα το έχω νοικιάσει», είπε στο τέλος ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Σε άλλες δηλώσεις που έκανε ο αδερφός του, Διαμαντής Διονυσίου, δήλωσε πλήρη άγνοια για τον πλειστηριασμό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This