Δώρα Πατσιώτη: Έκανε unfollow τον Κώστα Φραγκολιά – Φουντώνουν οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

«Χώρισαν» στο Instagram

Must Read

Τι τρέχει με τον Κώστα Φραγκολιά και τη Δώρα Πατσιώτη; Το γεγονός ότι η σύντροφος του πρώην μοντέλου και νυν ηθοποιού και πανελίστα στο «Happy day» σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram λειτούργησε ως αφορμή να πυροδοτηθούν φήμες ότι η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση.




 

Η εν λόγω πληροφορία μεταδόθηκε χθες μέσω της πρωινής εκπομπής του Star, από την οποία προβλήθηκε, μάλιστα, και βίντεο με δηλώσεις του συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Δύσκολο, ζόρικο το Σαββατοκύριακο, με διάφορα γεγονότα. Τα προσωπικά μας τώρα θα λέμε; Περνάμε περίεργες μέρες γενικότερα» δήλωσε κάπως αινιγματικά ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μετρά οκτώ χρόνια σχέσης με τη Δώρα Πατσιώτη, στην κάμερα του «Breakfast@Star».




 

Σε ερώτηση που ακολούθησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου μου με τη σύντροφό του, ο ίδιος σχολίασε: «Τα έχουμε πει με τη Δώρα, εμείς δεν θέλουμε να κουράσουμε τους φίλους μας και τους καλεσμένους και θέλουμε να πάμε για γαμο-βάφτιση. Αν προκύψει και έρθει καλώς».




 

Μετά την προβολή των δηλώσεών του στο πρωινό του Star, συνεργάτιδα της εκπομπής μετέφερε στους παρουσιαστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου τη φημολογία περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας τότε πως η Δώρα Πατσιώτη έκανε unfollow τον Κώστα Φραγκολιά στο Instagram. «Δεν βγάζουμε συμπέρασμα από αυτό. Υπήρχε πληροφορία για κρίση στη σχέση τους, εκείνος την ακολουθεί, εκείνη δεν τον ακολουθεί» σημείωσε η δημοσιογράφος.




 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This