Ο Μπίμπερ μόνος του στα 15 στο στόμα του… Κομπς

Must Read

Τώρα εξηγείται γιατί ο Τζάστιν Μπίμπερ πήρε τόσο βαριά τη σύλληψη του Σον Κομπς, που φέρεται ότι είναι ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη. Άτομα από τον κύκλο του υποστηρίζουν ότι τα βάζει με τη μητέρα του, διότι μικρό τον έστελνε μόνο του στα πάρτι του Κομπς.




 

Ο 30χρονος Μπίμπερ, σύμφωνα με πηγές της MailOnline, κατηγορεί τη 49χρονη μητέρα του Πάτι Μαλέτ ότι στην εφηβεία του «τον έστελνε στο στόμα του λύκου». Ο Μπίμπερ γνώρισε τον Κομπς σε ηλικία 15 ετών, το 2008, όταν υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία του φίλου του Κομπς, Usher. Από τότε πήγαινε χωρίς τη μητέρα του στα πάρτι του Κομπς και το 2009 «τρελάθηκε τελείως» σε ένα από αυτά.




 

Ενώ το δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό τι έχει δει ή έχει ζήσει ο Μπίμπερ στα πάρτι, δικαιολογεί τη μητέρα του, γράφοντας ότι είχε τραυματική παιδική ηλικία, καθώς βιάστηκε στα πέντε της χρόνια, ενώ στην εφηβεία έμπλεξε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η μαμά του

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This