Φυλακισμένη μόνη ψάχνει

Must Read

Με φωτογραφίες μέσα από τη φυλακή 33χρονη δολοφόνος ψάχνει για άνδρα σε ιστοσελίδα γνωριμιών με φυλακισμένους. Η Σέινα Χούμπερς, από το Κεντάκι των ΗΠΑ, βρίσκεται στη φυλακή από το 2012, όταν πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της Ράιαν Πόστον, διότι τη χώρισε για να βγει ραντεβού με τη Μις Οχάιο 2012, Όντρεϊ Μποτλ.

H Μις Οχάιο 2012, Όντρεϊ Μποτλ

Τώρα έφτιαξε το δικό της προφίλ στην ιστοσελίδα WriteAPrisoner, στην οποία πολίτες από όλον τον κόσμο μπορούν να επικοινωνήσουν με φυλακισμένους. Για τον εαυτό της γράφει ότι έχει «χρυσαφένια καστανά μαλλιά» και «γαλανά μάτια ελαφίνας», ενώ στις φωτογραφίες που ανάρτησε ποζάρει μέσα στη φυλακή, αναδεικνύοντας τα κάλλη της.

Αν και στο προφίλ της δηλώνει «straight», το 2018 η Χούμπερς παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή, με τελετή που κράτησε 30 δευτερόλεπτα, την τρανσέξουαλ γυναίκα Γιουνίκ Τέιλορ, η οποία μπαινόβγαινε στη φυλακή για διάφορα αδικήματα. Ο γάμος με την Τέιλορ, η οποία ως άνδρας ήταν γνωστός ως Ρίτσαρντ ΜακΜπέι, κράτησε μόνο επτά μήνες.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This