Το… περίεργο φιλί του Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13χρονη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Ο «Νονός» ξέφυγε...

Must Read

Συμπεριφορά παιδόφιλου κατηγορείται ότι είχε ο γηραιός Φράνσις Φορντ Κόπολα στα γυρίσματα της ταινίας «Megalopolis», καθώς αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει επωνύμως ότι τον είδε να φιλάει 13χρονο κορίτσι.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μιλώντας στο Daily Beast ο 39χρονος Μπέντζαμιν Κάουγουντ, δήλωσε ότι πέρυσι στις 13 Φεβρουαρίου βρισκόταν στο κινηματογραφικό πλατό της ταινίας «Megalopolis» στο Φαγιέτβιλ της Τζόρτζια, καθώς ήταν υπεύθυνος για εννέα παιδιά ηλικίας 9-14 ετών που εμφανίζονταν στις σκηνές ως κομπάρσοι.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα καταγγέλλει ότι είδε τον βραβευμένο με πέντε Όσκαρ, έξι Χρυσές Σφαίρες και δύο Χρυσούς Φοίνικες 85χρονο σκηνοθέτη να «κοιτάζει με λάγνο βλέμμα» μια 13χρονη κομπάρσο. Στη συνέχεια ο 85χρονος Κόπολα την πλησίασε και, αφού της έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνισή της, τη ρώτησε πόσο χρονών είναι. Άκουσε την απάντηση και έπειτα από λίγο απομακρύνθηκε.

Την ίδια ημέρα, όπως έγραψε το «Variety» προ μηνών, ο Κόπολα φέρεται ότι διέκοψε το γύρισμα και άρχισε να φιλάει κομπάρσους, διότι θεωρούσε ότι δεν έβγαζαν πάθος και χαρά στη σκηνή της Πρωτοχρονιάς. Ο Κόπολα έχει κάνει αγωγή στο «Variety», ζητώντας 13.750.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμηση, όμως ο Κάουγουντ δεν πτοήθηκε και δήλωσε ότι ανάμεσα στις κομπάρσους που φίλησε ο σκηνοθέτης ήταν και η 13χρονη.

Μετά το φιλί, που φέρεται ότι δόθηκε στο μάγουλο, σύμφωνα με τον Κάουγουντ, η 13χρονη ήταν «σοκαρισμένη», με ορθάνοιχτα από την έκπληξη μάτια, ενώ κοιτούσε κάτω και δεν έλεγε τίποτα. Η μητέρα της 13χρονης αδιαφόρησε όταν ο Κάουγουντ την ενημέρωσε για το ανάρμοστο φιλί του Κόπολα, ενώ την ίδια αδιαφορία έδειξαν και τα αφεντικά του, όταν τα ενημέρωσε με e-mail.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This