Άλλος για τη Εurovision; Άρχισε η παρέλαση ονομάτων για τον ελληνικό τελικό του 2025

Euro, euro όλοι!

Must Read

Mπρεάζου, Στρατής, Χατζηγεωργίου, Γκάνος και πάει λέγοντας. Χαμός γίνεται για τον διαγωνισμό και τα ονόματα που παίζουν για τον εθνικό τελικό είναι πολλά και τρανταχτά.




 

Ο εθνικός τελικός για τη Eurovision 2025 θα γίνει σε μία μόνο βραδιά. Η ΕΡΤ αναμένεται να λάβει περίπου 100 τραγούδια. Στη συνέχεια, μια αρμόδια καλλιτεχνική επιτροπή θα επιλέξει, κατά τα Χριστούγεννα, τα 10 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2025, ο οποίος θα διεξαχθεί στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Το αποτέλεσμα του τελικού αναμένεται να κριθεί κατά 50% από μια επιτροπή και κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό. Το πρώτο όνομα που ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha ήταν αυτό του Ίαν Στρατή, ο οποίος παλιότερα είχε δεχτεί πρόταση από το ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με μια μπαλάντα. Πέρα από τον Ίαν, όμως, υπάρχει και μια ολόκληρη λίστα ονομάτων, όπως του Νίκου Γκάνου, της Daphne Lawrence και του Trannos, ο οποίος θεωρείται αγαπητός στη νεολαία.




 

Επίσης, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου φέρεται ότι ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2025. Ακόμα, ο νεαρός Θάνος Λάμπρου αναμένεται να καταθέσει τραγούδι στην ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό. Αλλά και η Τάνια Μπρεάζου θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2025 με μια μπαλάντα, την οποία φέρεται ότι υπογράφουν ξένοι συνθέτες που έχουν συμμετάσχει ξανά στον μουσικό θεσμό.




 

Με παραδοσιακούς ήχους αναμένεται ακόμη να είναι η πρόταση του Κώστα Αγέρη, αλλά και του συγκροτήματος «Χοροσταλίτες» στην ΕΡΤ, ενώ και η Evangelia θα δοκιμάσει την τύχη της στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2025. Τέλος, η Marseaux έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This