«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα» – Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Φακιδάρη μετά την πασαρέλα της Victoria’s Secret

Ανέβασε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Must Read

Ένας «ύμνος» στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα ήταν η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Φακιδάρη μετά το show της Victoria’s Secret στο οποίο συμμετείχε.

Η 21χρονη, που έχει ήδη κάνει σημαντικές συνεργασίες στον κόσμο της μόδας, ήταν το μοναδικό μοντέλο από την Ελλάδα που περπάτησε στην πασαρέλα του γνωστού οίκου.

Σχεδόν μια μέρα μετά την εκδήλωση η νεαρή ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά καθώς και μία από την παιδική της ηλικία και έγραψε:

«Τι αξέχαστη βραδιά! Το περπάτημα στην πασαρέλα της Victoria’s Secret ήταν σαν ένα όνειρο, ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Το να έχω φτάσει μέχρι εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Αυτή είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα πραγματικά γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν στην πορεία μου, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπάτησε σε show της Victoria’s Secret

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This