Λίαμ Πέιν: Τον είχε εγκαταλείψει η δισκογραφική του – Το «αντίο» του Χάρι Στάιλς

Must Read

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον Βρετανό τραγουδιστή Λίαμ Πέιν ο οποίος έχασε την ζωή του πριν από λίγα 24ωρα όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή. Ο θάνατος του προκάλεσε θλίψη στην μουσική βιομηχανία και σε χιλιάδες θαυμαστές του.




Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, φαίνεται πως η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν, η Capitol Records που ανήκει στην Universal Music φέρεται να τον είχε εγκαταλείψει καθώς η καριέρα του δεν πήγαινε καλά. Μετά την διάλυση του επιτυχημένου συγκροτήματος One Direction στο οποίο συμμετείχε μέχρι το 2015, ο 31χρονος ακολούθησε σόλο καριέρα το 2016. Παράλληλα, λίγο καιρό πριν είχε διαλυθεί και η ομάδα δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή.




Η Universal Music έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τον χαμό του νεαρού δηλώνοντας τη συντριβή της για τον ξαφνικό θάνατό του και τονίζοντας πως «η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη μουσική του και τους αμέτρητους θαυμαστές που ενέπνευσε και που τον λάτρευαν».

Ο Πέιν αντιμετώπιζε και νομικά ζητήματα και με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Μάγια Χένρι.




Το «αντίο» του Χάρι Στάιλς

Ο βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς απέτισε φόρο τιμής στον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, υπογραμμίζοντας ότι θα του λείπει πάντα.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

(πηγή κεντρική φωτογραφίας instagram/Liam Payne)

Δείτε επίσης:

Liam Payne: Viral η οντισιόν στο X Factor στα 14 του χρόνια που τον έκανε διάσημο

Φρίκη στην Αργεντινή: Νεκρός ο Βρετανός μουσικός Λίαμ Πέιν σε ηλικία 31 ετών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This