Νέα διάκριση για την Αντζελίνα Τζολί

Must Read

Αναμφισβήτητα στο άκουσμα του ονόματος της, ο ανδρικός πληθυσμός ξεσηκώνεται όχι μόνο για τις υποκριτικές της αρετές αλλά και γενικότερα. Η Αντζελίνα Τζολί θα τιμηθεί με ένα ακόμα βραβείο στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα όπου θα λάβει το βραβείο Maltin Modern Master.

Στη νέα της ταινία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Pablo Larraín) υποδύεται την Μαρία Κάλλας, τη μεγαλύτερη ντίβα του λυρικού θεάτρου.

Θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου, προτού προβληθεί στο Netflix στις 11 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το βραβείο το οποίο πήρε το όνομά του από τον κριτικό κινηματογράφου και συγγραφέα Λέοναρντ Μάλτιν (Leonard Maltin) το 2015, απονέμεται σε προσωπικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας «που έχουν εμπλουτίσει τον πολιτισμό με τα επιτεύγματά τους». Προηγούμενοι αποδέκτες του βραβείου ήταν μεταξύ άλλων οι Τζέιμς Κάμερον (James Cameron), Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett), Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan).

«Η Aντζελίνα Τζολί επιλέγει να κάνει τολμηρές επιλογές, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης», ανέφερε σε δήλωσή του ο Μάλτιν. «Θέτει τον πήχη ψηλά και πάντα τα καταφέρνει».

Εκτός από την νέα της ταινία «Maria» πριν από λίγες ημέρες η σταρ βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με το πέμπτο σκηνοθετικό της εγχείρημα «Without Blood». Είναι βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα του Ιταλού συγγραφέα, Αλεσάντρο Μπαρίκο (Alessandro Baricco) και ακολουθεί το ταξίδι ενός κοριτσιού για εκδίκηση, αλλά και εσωτερικής γαλήνης σε περίοδο πολέμου. Πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) και Ντέμιαν Μπιχίρ (Demián Bichir).

Το 40ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 15 Φεβρουαρίου ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This