Παπαγεωργίου και Καγιά βρέθηκαν σε κοσμικό event και έκαναν ότι… δεν είδαν η μία την άλλη

∆ύο «ξένες» στο... ίδιο party!

Must Read

Ούτε «καλησπέρα» δεν ανταλλάσσουν πλέον η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε σε κοσμικό event, όπου έδωσαν αμφότερες το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης και -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- έκαναν ότι… δεν είδαν η μία την άλλη!




 

Οι δύο λαμπερές κυρίες της μόδας, οι οποίες έχουν κάνει και παρόμοια τηλεοπτικά βήματα, εμφανίστηκαν στο opening party του νέου καταστήματος Michael Kors, στο κέντρο της Αθήνας, με διαφορετικές παρέες, ενώ δεν απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Όχι, φυσικά, η μία για την άλλη. Άλλωστε, η Βίκυ Καγιά, σε προηγούμενη εκδήλωση που είχε τύχει να ξαναβρεθεί πριν από μήνες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δίχως να ανταλλάξουν ούτε και τότε καμία κουβέντα μεταξύ τους, είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους πως δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί ξανά ερωτήσεις για εκείνη, γιατί δεν έχει κάτι να πει.

Στο προχθεσινό event, ωστόσο, η 46χρoνη παρουσιάστρια ρωτήθηκε για δύο άλλους πρώην συνεργάτες (και φίλους;) της. «Ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του με τον δικό του τρόπο και όπως καταλαβαίνει. Έτσι αξιολογούν και επεξεργάζονται τη σχέση τους με εμένα. Εγώ την επεξεργάζομαι αλλιώς. Όλα καλά» τόνισε, σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωση του Γιώργου Καράβα ότι δεν κάνουν πλέον παρέα οι δυο τους και ούτε καν μιλάνε.

Η ατάκα για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τα σχόλια για το «διαζύγιο» της Ηλιάνας με τη Χριστοπούλου

Όσο για το πρόσφατο σχόλιο που έκανε για εκείνη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, «ήμουν υπάλληλος της Βίκυς, όχι φίλη της», το πρώην μοντέλο σημείωσε με νόημα: «Χάρηκα όταν άκουσα τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ ότι δεν ήμασταν φίλες, γιατί αποκάλυψε τι αισθανόταν για εμένα».




 

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αρνήθηκε να τοποθετηθεί αναφορικά με τη διακοπή της συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και για το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών. «Είναι προσωπικό τους ζήτημα, δεν μου πέφτει λόγος» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που της έγινε, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών της ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει για την ίδια πλάνο επιστροφής στο «GNTM».




 

Από την πλευρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποστήριξε και εκείνη στις δηλώσεις της πως δεν ξέρει τι θα γίνει με το «GNTM», συμπληρώνοντας με χιούμορ ότι πιστεύει πως θα τη ρωτάνε σε όλη της τη ζωή για το συγκεκριμένο reality. Όταν, όμως, της ζητήθηκε να σχολιάσει το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου και τις δηλώσεις που έκανε η τελευταία πως «όταν τελειώνει μια συνεργασία, η αγάπη μένει», τότε το χαμόγελο «πάγωσε» στα χείλη της οικοδέσποινας του «Shopping Star». «Συζητιούνται πολλά, δεν είναι ανάγκη να τα συζητάμε κι εμείς όλα» είπε. Όσο για την «αγάπη που μένει μετά από μια συνεργασία», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιορίστηκε σε ένα λακωνικό (και μάλλον ειρωνικό!) «ΟΚ!».

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This