Ο γάμος του δημοσιογράφου του πρωινού του ΑΝΤ1 Λάζου Μαντικού με την πανέμορφη Αθηνά Κουρή

Διπλή χαρά για Λάζο

Must Read

∆ιπλές χαρές για τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζο Μαντικό, και την Αθηνά Κουρή, μιας και αύριο, Σάββατο στις 19.00, και θα παντρευτούν, και θα βαφτίσουν την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Αθανασία! Τα δύο μυστήρια θα τελεστούν σε ιερό ναό των Θρακομακεδόνων από τον πατέρα Λάμπρο, συνοδεία βυζαντινής χορωδίας, με πρωτοψάλτη και μουσικοδιδάσκαλο τον ∆ημήτριο Καλομοίρη.

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ο στολισμός της εκκλησίας που θα υποδεχτεί 500 καλεσμένους από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο θα έχει ως θέμα τον κύκνο, με πολύχρωμες συνθέσεις λουλουδιών και pampas από το ανθοπωλείο Maison des fleurs, ενώ η γνωστή στον χώρο διοργανώσεων βάφτισης και γάμου Μαρία Αλετρά (αγαπημένη φίλη του ζευγαριού) θα επιμεληθεί το πρώτο open-air Van Bar με τη δική του ιστορία (van tales), με αλμυρές και γλυκιές γευστικές δημιουργίες της, ενώ θα προσφέρεται στους καλεσμένους σπιτική λεμονάδα.

 

Τη μικρή Αθανασία θα βαπτίσουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νάνσυ Τάση, ενώ στον γάμο του Λάζου και της Αθηνάς κουμπάροι θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η συμμαθήτριά του στη σχολή του ΑΝΤ1 medialab1 Άντα Μιχαΐλου, η οποία διαμένει στην Ελβετία και θα ταξιδέψει στην Αθήνα ειδικά για την τέλεση του μυστηρίου.

Όπως μάθαμε, το νυφικό της Αθηνάς Κουρή επιμελείται η έμπειρη ομάδα της Ρούλας Ξιφαρά και πρόκειται για ένα ρομαντικό νυφικό από γαλλική δαντέλα, με ολομέταξο σατέν ντουσέζ, κορσάζ στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια, με κύριο χαρακτηριστικό του μια ιδιαίτερη πλάτη με πλούσια ουρά.

 

Το γαμπριάτικο κοστούμι του Λάζου Μαντικού είναι δημιουργία της Αθηνάς Τρανούλη, με τον Λάζο να επιλέγει μπλε κοστούμι συνοδευόμενο από λευκό πουκάμισο, μπλε γιλέκο κι ένα εντυπωσιακό ascot σε μπλε αποχρώσεις.

Όπως συνηθίζεται, αμέσως μετά τον γάμο και τη βάπτιση θα ακολουθήσει δεξίωση (σε έναν υπέροχο χώρο κοντά στα Βασιλικά Κτήματα) για τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, που έχει φροντίσει να υπάρχει μέχρι και ανιματέρ από τη Fantasia events που θα διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στους καλεσμένους θα δοθούν το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου -γενέτειρας του γαμπρού-, το μελεκούνι, και ροδίτικο κρασί από τους Αμπελώνες Τατάκη. Η δεξίωση θα κατακλύζεται από νησιωτικές νότες και βιολιά, αφού και η νύφη είναι νησιώτισσα, καθώς κατάγεται από Κίμωλο και Άδρα.

Αφήστε δε που κάποιοι θα βρουν το ταίρι τους, μια και το κλου της βραδιάς είναι ότι το ζευγάρι έχει προνοήσει να δημιουργήσει μια εφαρμογή pixair, όπου οι καλεσμένοι θα ανεβάζουν τις ηλεκτρονικές τους ευχές, αλλά θα μπορούν να βρουν -ίσως- και το άλλο τους μισό, αν δηλώνουν ελεύθεροι!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This