Έλενα Παπαρίζουν: Έβαλε τα κλάματα όταν είδε σε βίντεο τον πατέρα της από την Eurovision του 2005

Ο πατέρας της είχε καταρρεύσει ανήμερα των Χριστουγέννων του 2008

Must Read

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Παπαρίζου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 20 χρόνια από την συμμετοχή και τη νίκη της στο διαγωνισμό της Eurovision.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργάνωσε ο σύνδεσμος των Ελλήνων θαυμαστών του μουσικού διαγωνισμού Ogae Greece, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε κάποια στιγμή ο πατέρας της τραγουδίστριας ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Όταν τον είδε η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε.«Ο μπαμπάς μου παιδιά, ο μπαμπάς μου», είπε η τραγουδίστρια μόλις είδε τον αγαπημένο της πατέρα στα πλάνα.

Στη συνέχεια είπε σχετικά:

«Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους αλλά, πιο πολύ για τον μπαμπά μου. Το πιο σημαντικό δεν είναι για τους ανθρώπους που φεύγουν, γιατί αυτούς τους έχουμε πάντα μέσα στη καρδιά μας και μαζί τους μεγαλώνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να συμβαδίζουμε με τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας».

Ο Γιώργος Παπαρίζος είχε καταρρεύσει ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του ανήμερα των Χριστουγέννων του 2008 κατά τη διάρκεια γιορτής στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Ήταν μόλις 60 ετών. Σύμφωνα με την οικογένεια της τραγουδίστριας το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει είκοσι λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια είπς πως θα πήγαινε ξανά στον μουσικό διαγωνισμό αν υπήρχε το κατάλληλο τραγούδι.




Δείτε επίσης:

Τα 20 κεράκια για το «My Number One»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This