Έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» για την ηθοποιό Μαρίνα Νικολαίδου – Εξώδικο και καταγγελίες για κλοπή από την Άννα Φόνσου

Τι ανέφερε η ίδια σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον της

Must Read

Έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» έγινε στην Μαρίνα Νικολαΐδου.

Η πρόεδρος Άννα Φόνσου έστειλε εξώδικο καταγγέλλοντας την ηθοποιό για κλοπή.

Η ηθοποιός μίλησε σήμερα εκ νέου για τις κατηγορίες εναντίον της τονίζοντας πως είναι ψευδείς ενώ τόνισε ότι δεν έχει ποτέ δημιουργήσει φασαρίες στην δομή φιλοξενίας των ηθοποιών.

«Δεν μπορεί να κάθεται και να κατηγορεί έναν άνθρωπο ότι έκλεψε. Αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα και αν συνεχίσει, θα καταθέσω μήνυση. Εγώ είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω κάνει ποτέ έριδες ή φασαρίες», ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ηθοποιός είπε ότι βρισκόταν στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για να πάρει τα πράγματά της τα οποία είχε κλειδώσει δικαστικός επιμελητής ενώ ανέφερε πως η Άννα Φόνσου την είδε αλλά δεν της μίλησε. Τέλος, εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός πως δεν της δόθηκε παράταση μέχρι το Φεβρουάριο οπότε και θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Την Τρίτη ο ηθοποιός Πάντης Κούσης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για την συνάδελφό του.«Η Μαρίνα Νικολαΐδου είναι ένα πρόσωπο που δεν θέλω να χαρακτηρίσω. Έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού για 9 χρόνια, ενώ το καταστατικό προβλέπει φιλοξενία για ένα ή δύο χρόνια, και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις παρατείνεται. Έπαιρνε τα φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε ρούχα. Ας μην πω τη λέξη “έκλεβε”, αλλά εννοείται. Έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα, όπως της Νόνικα Γαληνέα». Τέλος είπε ότι η κ. Νικολαΐδου φρόντιζε μια γάτα η οποία έμπαινε στο χώρο και κατέστρεφε τα ρούχα.

Δείτε τις δηλώσεις της Μαρίνας Νικολαΐδου σχετικά με την υπόθεση την Τρίτη:










 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This