Οι celebrities συνάντησαν τους… δαίμονές τους

Πηγαδάκια επωνύμων στην παράσταση «Demons», που ανεβαίνει στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Must Read

Μαγνήτισε τους celebrities η πρεμιέρα της παράστασης «Demons». Το συνταρακτικό δράμα του Λαρς Νόρεν, που ανεβαίνει στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη, με πρωταγωνιστές τους Ιωάννη Παπαζήση, Ιωάννα Παππά, Γιάννη Κουκουράκη και Μαρίζα Τσάρη, εστιάζει σε δύο ζευγάρια που την παραμονή μιας κηδείας συναντιούνται για ένα «χαλαρό» ποτό, σε ένα αστικό loft της Στοκχόλμης.

 

Καθώς η νύχτα εξελίσσεται και υπό την επήρεια του αλκοόλ, οι χαρακτήρες αρχίζουν να προβάλλουν τις απογοητεύσεις για τη ζωή τους, δοκιμάζοντας σταδιακά όλο πιο σουρεαλιστικά και μοχθηρά κοινωνικά παιχνίδια. Αποτέλεσμα; Οι μεταξύ τους συγκρούσεις και η ρήξη με τους προσωπικούς τους δαίμονες. Ανάμεσα στους θεατές της πρεμιέρας ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Λένα Παπαληγούρα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν κιόλας με τον τηλεοπτικό συμπρωταγωνιστή του στους «Μαύρους πίνακες», αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, αν και αγαπά το θέατρο, οι επιλογές της κάθε χρόνο είναι πολύ συγκεκριμένες.

 

Στο φουαγιέ του «Τζένη Καρέζη» καταγράφηκε, επίσης, ενσταντανέ του Στράτου Τζώρτζογλου με την κουμπάρα του Βάνα Μπάρμπα, που απόλαυσαν μαζί το έργο.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο θρυλικό σίριαλ «Το σημάδι του έρωτα» πριν από 27 χρόνια.

Πηγή: Εφημερίδα  Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This