«Aki’s Food Tour» στο Άγιον Όρος

Eυτυχώς που υπάρχουν και παρουσιαστές σαν τον Άκη Πετρετζίκη

Must Read

Σε μια εποχή που πολλοί, ακόμη και εντός του τηλεοπτικού χώρου, στο πλαίσιο της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν -άμεσα ή έμμεσα- να απαξιώσουν την ορθόδοξη πίστη μας, ευτυχώς που υπάρχουν και παρουσιαστές σαν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος έκανε δημόσια ομολογία πίστης! Ο αγαπητός σεφ, που έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, επισκέφτηκε το Άγιον Όρος στο πλαίσιο των γυρισμάτων του για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης του εκπομπής «Aki’s Food Tour» και έζησε στιγμές κατάνυξης στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, ανεβάζοντας και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, πήρε μέρος στον εσπερινό μαζί με τους μοναχούς (έστεκε, μάλιστα, με δέος και ευλάβεια στο ψαλτήρι), λέγοντας πως αυτή η εμπειρία αποτέλεσε για τον ίδιο μια ξεχωριστή στιγμή!

 

Το ταξίδι στο Άγιον Όρος και τα γυρίσματα εκεί αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την τηλεοπτική εκπομπή «Aki’s Food Tour», δεδομένου ότι συνδέονται η ελληνική κουλτούρα και η ορθόδοξη πνευματικότητα με την παραδοσιακή γαστρονομία. Η νέα σεζόν του project αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές, που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τα μέρη που επισκέφτηκε ο επιτυχημένος σεφ αλλά και τις νέες συνταγές που θα παρουσιάσει, εμπνευσμένες από την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά του Αγίου Όρους.

Με τη νέα του επίσκεψη ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει να προβάλλει την ελληνική γαστρονομία και παράδοση, μεταφέροντας στους θεατές την ατμόσφαιρα και τη μοναδικότητα του Αγίου Όρους, ενός τόπου με μεγάλη πνευματική σημασία.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Άκης στην φωτογραφία δεν είναι στο ψαλτήρι του Καθολικού της Ι.Μ.Ξενοφώντος. Πού είναι; Σε καμμία άλλη Ι. Μονή ή σε κανένα παρεκκλήσι ή σε κάποιο Κελλί ;

  2. Ο Άρης στην φωτογραφία δεν είναι στο ψαλτήρι του Καθολικού της Ι.Μ.Ξενοφώντος. Πού είναι; Σε καμμία άλλη Ι. Μονή ή σε κανένα παρεκκλήσι ή σε κάποιο Κελλί ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This