Ο εθνικός σταρ παντρεύτηκε τον Στέφανο της καρδιάς του

Must Read

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε χθες τον επί σειρά ετών σύντροφό του Στέφανο ο αυτοαποκαλούμενος «εθνικός μας σταρ», που απασχόλησε ιδιαίτερα στο παρελθόν λόγω της εκκεντρικής προσωπικότητάς του και των τηλεοπτικών εμφανίσεών του σε εκπομπές της trash TV.

Ο γάμος του γνωστού από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Ανδρέα Ευαγγελόπουλου, που πλέον έχει αλλάξει επώνυμο και ονομάζεται Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης, έγινε στη Βίλα Κώστα, στη Νέα Ερυθραία, με κουμπάρους την Ελένη Χουντούρη, θεία του Στέφανου, τον Ευστάθιο Βλαχούλη, γιο της αείμνηστης προέδρου του Ekali Club Χριστίνας Βλαχούλη, και τον πυροσβέστη Νικόλαο Λύτρα.

Κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκά λίλιουμ, ο «εθνικός μας σταρ» κατευθύνθηκε προς τον επί σειρά ετών αγαπημένο του, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση. Και αυτό αφενός γιατί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς του, με τον οποίο είχε υπογράψει στο παρελθόν δύο σύμφωνα συμβίωσης, και αφετέρου γιατί την ίδια ημέρα, πριν από πολλά χρόνια, είχαν παντρευτεί οι γονείς του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή.

«Περίμενα με μεγάλη αγωνία αυτήν τη στιγμή. Ως ακτιβιστής, στους δρόμους, στις πορείες και τις διαδηλώσεις, θα ήθελα ο γάμος μου να είναι ο πρώτος που γίνεται στην Ελλάδα μετά το νομοσχέδιο, όμως τα έφεραν έτσι οι αντιξοότητες της σχέσης μου που δεν συνέβη. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που παντρεύτηκα τον ίδιο άνδρα. Οι δύο πρώτες ήταν με σύμφωνο και η τελευταία με πολιτικό γάμο. Συγκινήθηκα, γιατί ήταν απόντες τόσο οι γονείς μου, που παντρεύτηκαν σαν σήμερα, όσο και η γιαγιά του Στέφανου που τον μεγάλωσε» δήλωσε ο αυτοαποκαλούμενος «εθνικός σταρ». Οπως φαίνεται στα φωτογραφικά καρέ που εξασφάλισε η «Espresso», από τη γαμήλια τελετή δεν έλειπαν οι φωτογραφίες των αγαπημένων προσώπων των νεονύμφων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να είναι δίπλα τους την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής ζωής τους.

Η αγγελία

Με αποκλειστικό δημοσίευμα η «Espresso» είχε ανακοινώσει τον γάμο του «εθνικού σταρ». Μάλιστα, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τη γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, στην οποία αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Στέφανος του Γεωργίου και της Πλουμού, το γένος Κωττατή, που γεννήθηκε στη Χίο και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, και ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Ανδρέας του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας, το γένος Κουτσομιχάλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στη Νέα Ερυθραία».

Το ευτυχές ζευγάρι ανάμεσα σε μάρτυρες και καλεσμένους έχοντας μπροστά του φωτογραφίες των γονιών του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τώρα τι να πεις; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ψοφάνεια για δημοσιότητα, και μόνο ότι για ιδιωτικές στιγμές δεν πρόκειται..
    Όσο για την εικόνα της Παναγίας που έχουν, προφανώς και τα έχουν μπερδεμένα, φτιάχνοντας έναν δικό τους, στα μέτρα τους “χριστιανισμό”, αφού δεν μπορείς να υπηρετείς δύο κυρίους.
    Διάλεξε το Θεό, ή το πάθος σου, και αυτό δεν αφορά μόνο την ομοφυλοφιλία..
    ΥΓ:
    Κάντε ό,τι θέλετε, μακριά όμως από τις αθώες παιδικές ψυχές!

  2. ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΊΑ?? ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ??
    ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ …ΤΟ ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ ΑΚΥΡΏΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΣΑ.

  3. Βρε παιδιά μην είστε πικρόχολοι .Τους βλέπω και τους λυπήθηκα. Τουλάχιστον ούτε προκλητικά ντύθηκαν φτωχικό θα ελεγα ούτε προκάλεσαν και φαίνεται ηταν σε λίγους δικούς τους ανθρώπους. Τι να κάνουμε. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους

  4. Να σας κάψει ο Γιαχβέ σας όλους, αγράμματοι, μπετοστοκοι ελληναρες, άντρακλες του κωλου, που δε χάνετε ευκαιρια να ξεκομπλαρετε την μικροπουτσιαση σας. Ουστ, αντιχριστοι. Για τις δε αραχνομουνοβες χριστιανες που λένε και για το λόγο του Κυρίου, εύχομαι χαρά στα σκέλια σας γρήγορα, γιατί για παράδεισο δε σας βλέπω.

  5. Τα Σόδομα. Και τα Γόμορρα είναι υπαρκτό μέρος.Εκει ζούσαν δυστυχώς ζωή ανωμαλίας.Γιαυτο ο Θεός επέτρεψε να Καούν ολοσχερώς.Μονο η οικογενει τότε Λωτ γλίτωσε.η γυναίκα του φυσικά έμεινε στήλη άλατος γιατί γύρισε να κοιτάξει πίσω καθώς έφυγαν ενώ ο Θεός τους προειδοποίησ ε να μην κοιτάξει κάνεις πίσω του.Καλη μετάνοια.ΟΘεος συγχωρεί και την πο ρνη και τον ληστη

  6. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται .
    Και όλα είναι όπως φαίνονται. Άνθρωπος ο Αυτοκαταστροφικός Άνθρωπος.
    Ξεχνάμε στο δευτερόλεπτο τα του οίκου μας.
    Και κρίνουμε τούς άλλους Ανθρώπους.
    Αλήθεια όλοι είμαστε εκτελεστές.
    Στους φόβους και τούς εφιάλτες.
    Πού κρύβουμε μέσα μας.
    Ναι μπορώ να το γράψω αυτός ο κόσμος είναι ευλογία.
    Η Μήπως λίγο πριν την Κόλαση.
    Πού είναι η αγάπη η συγχώρεση.
    Πού είναι η Ειρήνη τον Εικοστό πρώτο Αιώνα.
    Ροή υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτό τον πλανήτη.????

  7. Επιτέλους, ανάμεσα στον Ορυμαγδο της Ανωμαλίας και του Παρά Φύση και ένα καλό νέο ! Καρπερή να ναι η κοιλιά της νύφης και γαλατάκι να πίνει και κουρκούτι ο γαμπρός.

    • Οι ψυχές αποφασίζουν
      Τι δρόμο θα χαράζουν
      Ο κάθε ένας από εμάς,ήρθε να πράξει,να μάθει και να απολογηθεί για τις επιλογές του
      ΟΛΟΙ ΜΑΣ
      Κανένας από εμάς καλύτερος,κανένας χειρότερος
      Ο κάθε ένας μοναδικός
      Η ΑΓΆΠΗ ας είναι πάντα η κινητήριο δύναμη για ολους

  8. ✝ Προς Κορινθίους Α’ 6:9

    “Η δεν εξευρετε οτι οι αδικοι δεν θελουσι κληρονομησει την βασιλειαν του Θεου; Μη πλανασθε· ουτε πορνοι ουτε ειδωλολατραι ουτε μοιχοι ουτε μαλακοι ουτε αρσενοκοιται”

    ✝ Προς Κορινθίους Α’ 6:10

    “ουτε κλεπται ουτε πλεονεκται ουτε μεθυσοι ουτε λοιδοροι ουτε αρπαγες θελουσι κληρονομησει την βασιλειαν του Θεου.”

    • Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.οι διπλές ζωές και η υποκρισία της εκκλησίας είναι αμαρτία Ε τι λέτε Ελληναρες .

      • Προφανώς έχεις μια καραμέλα στη γλώσσα και σε βολεύει να ξεπλένεις τα Σόδομα με την Υποκρισία που βασιλεύει σε όλη τη Κοινωνία. Η αληθινή Εκκλησία δεν είχε ποτέ και δεν θα έχει ποτέ σχέση με τις ανωτέρω εικόνες.
        Ορισμένοι άνθρωποι ναι, αλλά είπαμε …βολεύει το τσουβαλιασμα , γιατί ξεπλένει και τα δικά μας Σόδομα!

  9. Τι όμορφη δυαστροφη και όλο αυτό σου το σερβιρουν σαν εξυχρονισμος αυτή είναι η παγιδα του κακου και η πλανη. Κρίμα μακριά απο μας και τα παιδιά μας.το μίαλο σας στα παιδάκια είναι στο στοχαστρο τους

  10. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα σχόλια που γίνονται συνέχεια σε τέτοιου είδους ειδήσεις γιατί βλέπω τελικά ότι όσο και αν θέλουν να το περάσουν ως κάτι φυσιολογικό η κοινωνία δεν την δέχεται. Είναι μόνο για τα τσόντ)##@ναλα και τα φερέφωνα τους.

  11. Μόνο αναγούλα μου προκαλεί το θέαμα. Έλεος πια με την πολιτική ορθότητα και την woke ατζέντα. Όσο και να χτυπιέται και να υποστηρίζεται ( για ποιο λόγο δεν ξέρω) το λοατκι κοινό το οποίο δεν ξεπερνά το 5% στην Ελλάδα και παγκοσμίως δεν μπορεί να αλλάξει η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας. Είστε ανωμαλαρες και έτσι θα παραμείνετε.

    • 5% ? Σιγά μην είναι 15…..Ακόμα και τους κρυφούς να βάλεις, δεν ξεπερνάν το 0,05%.Μην κοιτάς που τους έχουν μαζέψει όλους στην TV για promotion της ατζέντας.
      Υγ: Πολυχρονος με Υγεία!

  12. Στην προσωπική ζωή να κάνω ότι γουστάρουν να παντρευτούνε όπου θέλουνε δικό του δικαιώματα αλλά δεν υπάρχει δικαιώματα να παντρευτούνε σε εκκλησίες μακρια από τις εκκλησίες αμαρτία να μας κάψει ο θεός όλους από αυτούς που επιτρέπουν το γάμου να γίνουν ξύπνησες

  13. Εγώ συμφωνώ να κάνουν ότι θέλουνε με την προσωπική ζωή να παντρευτούνε και να ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά μακριά από τις εκκλησίες και είναι αμαρτία γιατί ο θεός έπλασε τον άντρα και τη γυναίκα για να είναι ζευγάρι ας ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά μακριά από τις εκκλησίες

      • Ο θεός δεν έπλασε μόνο τους ανθρώπους Μαρία μου. Ο θεός έπλασε τα πάντα. Για την ανθρώπινη βλακεία έχω έναν ενδοιασμό να σου πω την αλήθεια. Αν αύριο μεθαύριο ξεσηκωθούν οι οι παιδεραστές και θέλουν δικαιώματα. Τι θα κάνετε, εδώ σας θέλω??? Το να πετάμε όμως την κάθε εξυπνάδα ο καθένας μας πίσω από μια οθόνη είναι εύκολο και μας εκτονώνει. Συνεχίστε να ψηφίζετε τα ίδια κόμματα πάντως, αυτά που ψηφίζουμε εδώ και 30 χρόνια και βγάζουμε τους γνωστούς ολιγαρχες να μας κυβερνάνε. Αντί να σκεφτείτε ότι τα σημαντικότερα προβλήματα όπως το δημογραφικό, την παράνομη μετανάστευση από τριτοκοσμικές χώρες και ιδιαίτερα μουσουλμανικές, την έλλειψη παιδείας που την κατακεραυνώνουν οι μασόνοι, και πολλά άλλα που το βάζετε τελευταία και ασχολείστε με το τι κάνει ο κάθε Φουστάνος.

  14. Δεν ξέρω αν θα σάς κάψει ο Θεός σας όπως λέτε η Ελλάδα πάντως θα παραμείνει στο μεσαίωνα με όλους εσάς τους “φυσιολογικούς” μέχρι να εκλείψει το είδος σας. Μπράβο τους που κάνουν τη ζωή που γουστάρουν γι’αυτό είναι εδώ για να ζήσουν όπως τους αρέσει.

  15. Υπάρχει ένας γάμος έξω απ’ το Σουφλί Παντρεύεται Αντρας με Γυναίκα το παράξενο αυτό Γεγονός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ολόκληρη την Ελλάδα
    Θα παρευρεθεί σύσσωμη Ολόκληρη η Βουλή Και Θα πραγματοποιηθεί άγημα
    ξένα τηλεοπτικά κανάλια θα δείξουν το αφύσικο αυτό γεγονος και θα παρουσιάσουν εκπομπές με τον συγκεκριμένο γάμο και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειροτερα

  16. Άντε και καλούς απογόνους !!!!ξέρετε εσείς…βλέπουμε την γυναίκα σαν μέσο αναπαραγωγής ,σαν πληρωμένη μήτρα δλδ ,της τα ακουμπάμε και όταν μεγαλώσει το παιδάκι του λέμε ότι η μάνα σου παιδί μου πληρώθηκε να σε γεννήσει και μετά εξαφανίστηκε !!!ουαουυυυυυ φοβερή ηθική από τους ανώμαλους νεοταξιτες!!

  17. Τουλάχιστον αυτοί δεν ντρέπονται να πούνε αυτό που είναι. Τους “άντρακλες” που κρύβονται να φοβάστε, αυτούς που πουλάνε πνεύμα και ηθική ενώ τα βίτσια τους τα καλύπτει το σκοτάδι

    • Κοίτα εσύ να κονομησεις για να τους κάνεις κάνα παιδί σαν παρένθετη ,κοινώς να σε χρησιμοποιήσουν καθαρά σαν μήτρα ,και άσε τις υποδείξεις

        • Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
          ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑ.
          ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
          ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΠΙΟΙ
          ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

        • Ρε Σωσωκα, αυτό το ψυχαναγκασμό, ότι όποιος δεν γουστάρει αυτή την θεσπέσια εικόνα…..είναι γκέι και το κρύβει, δεν βρεθήκατε να το επαναλαμβάνεται…..δηλαδή το 95 ,% στην Ελλάδα, δηλαδή Όλοι μα Όλοι είναι γκέι ? Που τα είδατε γραμμένα αυτά …..Στη Παγκόσμια λευκή Βίβλο των απανταχού γκέι ? Τετράγωνη Λογική !

  18. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Άθλιοι δημοσιογραφίσκοι προβάλλετε την ανωμαλία και προκαλείτε το περί δικαίου αίσθημα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε ξεφωνημένη @ΔΕΡΦΑΡ@. Αναδείξτε το φυσικό, αυτό είναι το πρότυπο οικογενείας.

    • Ποιό πρότυπο της οικογένειας? Αυτό που οι άντρες δολοφονούν τις γυναίκες τους και αφήνουν ορφανά τα παιδιά τους?

      • Σοβαρά ;;θα πιάσεις το 5% για να στιγματισεις εκατομμύρια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ οικογένειες ;και από ποτέ οι λουγκρες δεν δερνουν δλδ;δεν κοιτάτε που είναι φουλ στα κόμπλεξ και τα τραύματα λόγω ανωμαλίας ,έχετε το θράσος να τους συγκρίνετε με εκατομμύρια άξιους και φυσιολογικούς πάνω από όλα γονείς.

          • Επειδή το έχω χάσει λίγο Σωσώ σε λένε ή Σωτήρη. Ας αφήσουμε τον θεό στην άκρη και ας πάρουμε τη φύση. Αν πάρεις δύο μαγνήτες και βάλεις τον αρνητικό πόλο του ενός με τον αρνητικό πόλο του άλλου απωθούνται ενώ αν βάλεις το αρνητικό με τον θετικό του άλλου έλκονται ακόμα και η φύση σας κράζει έχω εμείς και για να σε προλάβω δεν είμαι φυσικός το λύκειο έβγαλα και είναι από το μάθημα της 6 δημοτικού

        • Να πας σε έναν γιατρό να σε εξετάσει. Είδαμε τι κάνουν και οι φυσιολογικοί όπως τους λες γονείς. είσαι αδαής κ αμόρφωτος. Άνοιξε κ κανένα βιβλιο

      • Όχι ανταποκρίνονται όμως εκατομμύρια άξιοι και φυσιολογικοί γονείς.οι ανώμαλες οικογένειες που χρησιμοποιούν την γυναίκα σαν όργανο αναπαραγωγής ,ανταποκρίνονται για σένα βρε Σωσώ που μου σαι και γυναίκα τρομάρα σου ;

        • Είδαμε και τις φυσιολογικές οικογένειες πόσο λειτουργικές είναι. Ασε μας ρε άντρακλα, όπου ακούω φυσιολογικές κρύβεται η σαπίλα και η δυστυχία. Και φαίνεται ότι για σένα η φυσιολογική οικογένεια είναι να τσακίζει ο άντρακλας τη σύζυγο και τα παιδιά και να πηγαίνει να βγάζει τα μάτια του με όποιον/όποια να΄ναι αρκεί να μη μαθευτεί. Υποκριτές του κερατά

          • Συγγνώμη πού προφανώς μεγάλωσες σε άσχημο οικογενειακό περιβάλλον όμως πίστεψε μας δεν ήμαστε όλοι ανώμαλοι υπάρχουν κ νορμάλ οικογένειες όσο κ απίστευτο σου φαίνεται

  19. Ντροπή και μόνο ντροπή! Λάθος της φύσης! Γεννήματα του διαβόλου! ΑΊΣΧΟΣ! Και αυτοί τριγύρω τους ποιοί είναι; Συγγενείς; Και η εικόνα της Παναγίας τι δουλειά έχει εκεί; Γίναμε Ολλανδία.

  20. Αχ!!! Ρε παππού και πολέμησες στον Αλβανικό πόλεμο και σου κόψανε τα πόδια…Αχ ελληνική λέξη που δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα .Λεβεντιά!!!! ….Κλαιωωωωω

    • Ποιό πρότυπο της οικογένειας? Αυτό που οι άντρες δολοφονούν τις γυναίκες τους και αφήνουν ορφανά τα παιδιά τους?

      • Όχι το προτυπο που οι ανώμαλοι χρησιμοποιούν την γυναίκα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σαν όργανο αναπαραγωγής και μεγαλώνουν παιδιά με ανώμαλα τραύματα .νταξει είμαστε;;

        • Εχεις τη στρεψοδικία στο αίμα σου Νικολάκη. Χαιρετίσματα στο Μίχο και τους λοιπούς πατριδοκάπηλους που είναι φυσιολογικοί οικογενειάρχες. Εντάξει αγόρι μου;

          • Μεγαλύτερο ποσοστό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης έχουν τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων,παρά τα κανονικά ζευγάρια.
            Εδώ δεν λειτουργούν τα φυσιολογικά,θα λειτουργήσουν τα παρά φύσιν?
            Δεν είναι πραγματικά προβλήματα αυτά που παραθέτεις, χιλιάδες οικογένειες ζουν στο όριο της φτώχειας με δύο γονείς να δουλεύουν και να μη μεγαλώνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.
            Επίσης η υπογεννητικότητα θα μας αφήσει μίσους σε μια δεκαετία αλλά αυτά δεν σας αφορούν.
            Μόνο η ελευθερία των γυναικών.

  21. Αυτή είναι η πολιτική του κ@λου!!!
    Όταν ο κ@λος έχει κέφια!!!
    Αντε και στο μαιευτήριο και γρήγορα!!!
    Κ@λους απογόνους!!!
    Βρε τα κ@λοπαιδα!!!Μας συγκίνησαν τα κ@λοπαιδα…
    Για γαμήλιο ταξίδι σας βλεπω κ@λοπετινιτσα!
    Από ομάδα Κολο κολο !!
    Γενικώς του κ@λου τα 9μερα…

  22. Εγώ σε αντίθεση με όλους τους άλλους ομοφοβικούς που έκαναν σχόλια δεν έχω πρόβλημα ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι όλοι στην φωτογραφία είναι πολύ σοβαροί . Σαν κηδεία!
    Gay σημαίνει χαρούμενος

    • Gay σημαίνει ανώμαλος.εσυ που είσαι ετεροφοβικος δεν ξέρεις ότι η ανωμαλία αφήνει κουσουρια γιατί κατά βάθος ξέρουν ότι είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ;;

  23. Αλλοι δύο Φουστηδες …. ενώθηκαν… για να δούμε στο τέλος ποίος θα γεννάει παιδιά σε αυτή την χώρα…. έτσι όπως πάτε το 2050 η χώρα θα έχει 5.000.000
    και το 2100 …. Ο κατοίκους… συγχαρητήρια στους παπατζηδες πολιτικούς… αληταραδες… ουστ ρε… καθίκια… και σταματήστε την διαφήμιση ρε παληκαρια… επιτέλους δεν μάς ενδιαφέρει…πλέον…!!!

    • …πολύ αισιόδοξος φίλε. 5.000.000

      …πολύ αισιόδοξος, φίλε. Μακάρι να έχει η χώρα 5.000.000! Όμως πολύ χλωμό το βρίσκω ,έτσι όπως μας οδηγούν οι παγκοσμιοποιητές.

    • Μου κάνει εντύπωση όμως που πλούσιοι δεν κάνουν παιδιά που τον παίζουν όλη μέρα. Πραγματικά τι περιμένουν από τον μεροκαματιάρη να λύσει το δημογραφικό. Αντίμετρα χρειάζονται σε αυτή την χώρα στους πλούσιους. Αλλά ποιός θα τα βάλει ο Κούλης??? Τρομάρα μας θέλουμε να λέμε ότι είμαστε δημοκρατική χώρα.

  24. Σταματήστε να προβάλετε συνεχώς τα γαμήλια ομοφυλοφυλων , μοιάζει να θέλετε να μας πείτε σε μας και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ότι πρέπει να αλλάξουμε Ρότα και όπου μας βγάλει .Παραγινε το κακό.

    • Αυτοί ξέρουν μόνο να λένε τις ιδιες μαλακίες δεν καταλαβαίνουν πως είναι και ανθρώποι.που νιώθουν αλλιώς ……μην ασχολείσαι

  25. … και μετα από πολλά, πολλά χρόνια…

    Το ανθρώπινο γένος θα έχει εξαφανιστεί.
    Οι λόγοι?
    Η μη διαιώνιση του είδους του.
    Αφού οδηγήθηκε (με δική του επιλογή) στην σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με άτομα του ίδιου φύλου….

    Ταραταταν ταταν ταταν….

  26. … που ταλανίζει τη χώρα…λύθηκε. Για τα άλλα δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση για να λυθούν.

    • ✝ Αποκάλυψις Ιωάννου 20:15

      “Και οστις δεν ευρεθη γεγραμμενος εν τω βιβλιω της ζωης, ερριφθη εις την λιμνην του πυρος.”

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This