Έξαλλος με Καπουτζίδη και Σεργουλόπουλο, ο Κονδυλάτος: «Γιατί κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους;»

«Γιατί το τραβάμε όλο αυτό;» διερωτήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας

Must Read

Πυρά για τις παρεμβάσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και του Φώτη Σεργουλόπουλου γύρω από τα θέματα ομοφυλοφιλίας, εξαπέλυσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Περικλής Κονδυλάτος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο σχεδιαστής μόδας αφού έριξε τα βέλη του για το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το ειρωνικό σχόλιο του Γ. Καπουτζίδη ότι μόνο εκείνος και ο Σεργουλόπουλος είναι ομοφυλόφιλοι στον χώρο.

Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του, ο Περικής Κονδυλάτος απάντησε: Γιατί πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο με τη σεξουαλικότητά τους; Τους απαγόρευσε κανείς να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν στο κρεβάτι τους; Tους κυνήγησε κανείς; Γιατί το τραβάμε όλο αυτό; Έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές, έχω κουραστεί. Ας ζήσουν τη ζωή τους, να μας αφήσουν και εμάς να ζήσουμε τη δική μας» σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Τα θέματα με τους ομοφυλόφιλους, τρανς, τα δικαιώματα, είναι παλιακά και ξεπερασμένα. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Όποιος θέλει, να πάει να δει “Brokeback Mountain”, όποιος δεν θέλει ας μην πάει» ανέφερε ο ίδιος.




Δείτε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε ζευγάρι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..
    Ετσι είναι τα μουνπνα οι φσίστες και τα κατακάθια κάθε είδους και κάθε εποχής!
    Ντόρος όπου νά ναι,όπως νά ναι και ότι νά ναι ..
    Αμα είσαι και στο γρεκυλιστάν της μητσοτακούλας της ελεεινής,όπου η κάθε σαπίλα αποκτά και ”νομική υπόσταση”,τότε θα πρέπει ν ασχολήσαι με την κάθε κατσαρίδα κάθε μέρα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This