Η Αμαλία Κωστοπούλου στην αγκαλιά του Αμερικανού επιχειρηματία Jake Medwell

Must Read

Τον γύρο του κόσμου κάνει η όμορφη, σικ και με λαμπρές σπουδές κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένη Μπαλατσινού. Η Αμαλία Κωστοπούλου, στην αγκαλιά του νέου, γοητευτικού και πολύ πλούσιου Αμερικανού επιχειρηματία Jake Medwell, αλωνίζει τον πλανήτη, από το Παρίσι και τη Ρώμη ως την Πάτμο, το Ασπεν του Κολοράντο, το Πόρτο Τσέρβο, σε πολυτελή θαλαμηγό όπου πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κωστόπουλος

Στο πρόσφατο ενσταντανέ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίζεται σε παλάτι με μοναδικά έργα τέχνης, ξυπόλυτη, φορώντας ένα απλό μαύρο κολλητό φόρεμα, στην αγκαλιά του συντρόφου της, ο οποίος φοράει επίσημο ένδυμα και λάμπει από ευτυχία. Το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή του, με τρανή απόδειξη τα φωτογραφικά ενσταντανέ.

Αμαλία Κωστοπούλου και Jake Medwell

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου σχέσης, τον περασμένο Ιούνιο, η Αμαλία Κωστοπούλου δεν κρύβει πλέον ούτε τον έρωτά της ούτε τον νέο, κούκλο και πλούσιο σύντροφό της. Σύμφωνα με το βιογραφικό του σε εταιρία της οποίας είναι συνιδρυτής στις ΗΠΑ, ο Jake Medwell είναι επιχειρηματίας και επενδυτής. Ηγείται των logistics και των πρακτικών μεταφορών της εταιρίας 8VC, κλάδος στον οποίο η συγκεκριμένη εταιρία κατατάχθηκε στο νούμερο 1 παγκοσμίως το 2022.

Μπαλατσινού

O Jake Medwell είναι όμως ευαισθητοποιημένος και φιλάνθρωπος, συνιδρυτής της Operation Masks, που κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 ανέλαβε να εξοπλίσει με τις απαραίτητες στολές υψηλής προστασίας τους εργαζομένους στην πρώτη γραμμή. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας το 2011, όπου συνεχίζει να δίνει διαλέξεις για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία την τελευταία δεκαετία. Η Αμαλία Κωστοπούλου σπούδασε επίσης στην Καλιφόρνια, στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις πολιτικές επιστήμες και στη διακυβέρνηση, και εργάζεται ως Community & Partnerships Manager στην εταιρία Together.ai.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Περιέργως δεν είχαν την ανάλογη κάλυψη τα παιδιά της Νομικής Αθηνών που βγήκαν δεύτεροι στον διαγωνισμό του Διαστημικού Δικαίου ανταγωνιζομενοι με τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Μεγάλη σπουδή για να πέφτει το φως τα λαμπρά βήματα των nepo babies!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This