Άστραψαν τα φλας στα εγκαίνια του εστιατορίου Barbarossa

Must Read

Το θρυλικό Barbarossa της Πάρου «ταξίδεψε» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το grand opening του εμβληματικού κυκλαδίτικου εστιατορίου στην καρδιά της Βούλας.

Βάσω Κολλιδά – Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Διάσημο για τις μεσογειακές του γεύσεις, το Barbarossa, το οποίο πέρα από την επιτυχία του στο κυκλαδίτικο νησί έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εστιατόριο, με παρουσία σε κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως το Μπόντρουμ της Τουρκίας και το Κάιρο της Αιγύπτου, εντάσσεται πλέον (και) στο πολυτελές συγκρότημα 91 Athens Riviera, The Resort.

Ευγένιος Χαμηλοθώρης, Μερσίνα Κεχαγιά, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Σρόιτερ

Από την κοσμική εκδήλωση για το Barbarossa, που, όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισε τους εγχώριους celebrities, δεν γινόταν να λείπει ο ιδιοκτήτης Ευγένιος Χαμηλοθώρης, ο οποίος υποδέχτηκε εγκάρδια τους προσκεκλημένους του, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες του διακεκριμένου executive chef Δημήτρη Νίκολη.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Ζήνα Κουτσελίνη και την κόρη της Eμμα Παπασταθοπούλου

Στο event εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, τον Αντώνη Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα, τη Ζήνα Κουτσελίνη με την κόρη της Εμμα, τη Josephine, η οποία τραγούδησε κιόλας, την πρώην κριτή του «GNTM» Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κρις Μπέτα, το μοντέλο Βάσω Κολλιδά και την Κατερίνα Λάσπα.

Κατερίνα Λάσπα και Josephine
Κρις Μπέτα, Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This