Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου τραγουδά Αργυρό στο «The Voice Of Greece»

Στροφή σε νέα καριέρα

Must Read

Από τα γήπεδα στις πίστες και στα μικρόφωνα.

Και κάπως έτσι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Βασίλης Δαλκαφούκης βρέθηκε στις Blind Auditions του The Voice Of Greece. Επέλεξε να πει το «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια καρέκλα να γυρίσει, με τον Πάνο Μουζουράκη να του λέει με άφθονο χιούμορ πως δεν γύρισε, γιατί έχει θέματα με τον Αργυρό από το προηγούμενο Voice…

O Βασίλης Δαλκαφούκης ξεκίνησε από την Μεσσηνία και ως έφηβος θεωρούνταν από τα μεγάλα ταλέντα στο ποδόσφαιρο. Άρχισε από τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στην συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Αίαντα Καλαμάτας και στην συνέχεια μεταπήδησε στον γνωστό Ατρόμητο Αθηνών (Κ17 – Κ20) αλλά και στην ανδρική ομάδα των Περιστεριωτών, που φυσικά παίζει στην Σούπερ Λιγκ.

Επίσης, έπαιξε στον ΑΟ Λουτρακίου επί Γ’ Εθνικής (δανεικός από τον Ατρόμητο). Την σεζόν 2019 – 2020 φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας όπου σημείωσε 11 γκολ. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως, έδωσε πρόωρα τέλος στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο και κάπου εκεί, ενώ ακόμα παίζει ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά, αποφάσισε να κυνηγήσει την άλλη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This