Αποκαλυπτική η Μάρα Δαρμουσλή στα «Μεσάνυχτα» – Μίλησε για την ανορεξία και την ξαφνική απώλεια του αδερφού της (video)

Must Read

Για την περιπέτεια υγείας της με τη νευρική ανορεξία αλλά και για την απώλεια του αδερφού της μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Ελληνίδα καλλονή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» και τοποθετήθηκε για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά της αλλά και το θάνατο του αδερφού της.

«Ξεκίνησε όταν σε έναν διαγωνισμό ήμουν 1.74 και μία κοπέλα από το Καζακστάν ήταν 1.84 και δύο κιλά λιγότερα από εμένα.

Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο.

Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», τόνισε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή ενώ για το θάνατο του αδερφού της πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται.

Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά.

Δείτε επίσης: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκόλλησε τέμπλο σε εκκλησία του 1677 στην Σιάτιστα (video)

Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί το απόσπασμα του Αρκά από το «Η ζωή μετά», το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά.

Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος. Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή με φωνή τσακισμένη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This