Β.Τριφύλλη: Έχω μετανιώσει για τις δύο εκτρώσεις, ειδικά τώρα που είμαι με το ένα πόδι στον τάφο

Must Read

Στην κάμερα του «happy day» μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε για το θέμα των εκτρώσεων που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην κορυφή των συζητήσεων.

«Το θέμα των αμβλώσεων με καίει πολύ, δεν κάνω πλάκα με αυτά που εμένα με πονάνε, όπως και βεβαίως όλες τις γυναίκες. Είναι μια άποψη «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Αν δεν είσαι έτοιμος ή έτοιμη να μεγαλώσεις ένα παιδί, μην το αναλάβεις», αναφέρει η ηθοποιός.

Παράλληλα αναφέρεται στις δικές τις αποφάσεις να προχωρήσει σε δυο εκτρώσεις όταν έπρεπε να αποφασίσει.

«Μετάνιωσα για τις δύο εκτρώσεις που έχω κάνει, ειδικά τώρα που είμαι με το ένα… πόδι στον τάφο. Εκεί να δεις μετάνοια! Από την άλλη πλευρά, χαίρομαι με την εντιμότητά μου. Δεν είμαστε όλοι και όλες γεννημένοι για μάνες και πατεράδες»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This