Πρεμιέρα με γαλλικό αέρα έκανε ο Διονύσης Ζάχος, o οποίος παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη νέα του παράσταση «Oh mon dieu!», σατιρίζοντας τα στραβά και ανάποδα της κοινωνίας μας, της πολιτικής και της showbiz. Νέο στέκι του δημοφιλούς performer και ηθοποιού, το Amber, εκεί όπου θα χαρίζει άφθονο γέλιο στον κόσμο κάθε Δευτέρα βράδυ.
![](https://www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/zaxos070252.jpg)
Ο ταλαντούχος performer άρχισε με Μίμη Πλέσσα, τιμώντας έτσι τον αλησμόνητο συνθέτη που «έντυσε» με τις μελωδίες του τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ από το σόου του «περνούν» γνωστές προσωπικότητες, όπως η Αλίκη, η Βίκυ Μοσχολιού, η Μαίρη Λίντα αλλά και η Μαρινέλλα, η οποία στέλνει μέσα από τη μίμηση του performer ένα δυνατό μήνυμα ζωής.
![](https://www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/zaxos070251.jpg)
Φυσικά, δεν λείπουν και τα πρόσωπα της επικαιρότητας που πρωταγωνιστούν είτε στην πολιτική σκηνή είτε στην πίστα ή στη μυθοπλασία. Ξεχωριστή ήταν η εμφάνισή του ως Ζωζώ, με το αυθεντικό φόρεμα της «βασίλισσας της νύχτας». Το δεύτερο που του έχει χαρίσει, καθώς τον θαυμάζει απεριόριστα και παρακολουθεί κάθε του παράσταση. Εντυπωσιακά ήταν και τα κοστούμια του Διονύση Ζάχου, που υπογράφει ακόμα μία φορά η γνωστή σχεδιάστρια Ρούλα Μανδέλου, η οποία συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Πάολα και η Αντζελα Δημητρίου.
![](https://www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/zaxos07025.jpg)
Πηγή: Espresso