Love in Black

Mε ροκ στιλ η βραδινή έξοδος του Σχοινά με τη Γαρμπή

Must Read

Μία βραδινή έξοδο έκανε ο Διονύσης Σχοινάς με την Καίτη Γαρμπή έπειτα από πολύ καιρό, τραβώντας όλα τα φλας πάνω τους. Το ζευγάρι, που φέτος εμφανίζεται μαζί και στην πίστα παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα, διασκέδασε στο VOX την Κυριακή το βράδυ.

Με ροκ εμφάνιση, αφού και οι δύο προτίμησαν μαύρα ρούχα με δερμάτινα τζάκετ, παρακολούθησαν το πρόγραμμα και ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι. Κάποια στιγμή μάλιστα η Καίτη Γαρμπή έβγαλε και τα γυαλιά της χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα, και τα φόρεσε ώστε να βλέπει καλύτερα την πίστα. Οι δύο καλλιτέχνες παραμένουν πολύ αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι και αποτελούν παράδειγμα, καθώς ποτέ δεν έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ με τσακωμούς και ίντριγκες. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, σε λίγο καιρό το ζευγάρι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για μία απόδραση εκτός Ελλάδος μαζί με τον γιο τους Δημήτρη, καθώς λατρεύουν πολύ τα ταξίδια. Οσο για τα επαγγελματικά τους σχέδια, θα συνεχίσουν το ωραίο πρόγραμμα που κάνουν και εκτός Αθηνών, αφού συζητούν ώστε να κάνουν μια μίνι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This