Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππός Μιχόπουλος απέστειλε εξώδικο στην γνωστή πρωταγωνίστρια για παραβίαση όρου της συμφωνίας για το διαζύγιο τους, που αναφέρει πως κανείς από τους δύο δεν θα φέρει σε επαφή τα παιδιά τους με μελλοντικούς συντρόφους για ένα χρόνο.
Η πλευρά Μιχόπουλου λοιπόν αναφέρει πως η ηθοποιός δεν σεβάστηκε τον συγκεκριμένο όρο, δεδομένου πως στα γενέθλια της κόρη τους, παρών ήταν ο Μπρούνο Τσερέλα.
Παράλληλα μια τέτοια κίνηση επαναλήφθηκε και τον Φεβρουάριο του 2025, όταν όταν εθεάθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τα παιδιά και τον Μπρούνο Τσερέλα.
Ο Φίλιππός Μιχόπουλος υποστηρίζει πως εκείνος ουδέποτε έκανε κάτι ανάλογο σεβόμενος, τον όρο που είχαν θέσει και δεν έχει φέρει σε επαφή τα παιδιά τους με την τωρινή σύντροφό του Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.
Διαβάστε επίσης:
- Oικονομάκου-Τσερέλα: Αχώριστοι και σε αγώνα βόλεϊ!
- Μύρισε… έρωτας – Ο Φίλιππος Μιχόπουλος γύρισε σελίδα!