Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για όλα. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις και την σκηνοθετική του συνέχεια δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»: «Θα συνεχίσω να το κάνω όσο τα πράγματα γύρω μας φαίνεται να απομακρύνονται από αυτό που θεωρούμε ηθικά δίκαιο ή σωστό. Οι Έλληνες είναι ένας λαός που στέκεται στο κίνητρο και όχι την πράξη. Σαν λαός είμαστε περισσότερο με την Αντιγόνη, παρά με τον Κρέοντα. Γι’ αυτό έχουμε μια δυσκολία να καταλάβουμε και να συμμορφωθούμε με πράγματα που πάνε ενάντια στην ηθική, στην λογική μας».
Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στα γυρίσματα της νέας σειράς που ετοιμάζει με τίτλο «Ριφιφί», καθώς έφτασαν στην 41η μέρα από τις 49 συνολικά.
Δείτε το βίντεο
Δείτε επίσης:
- Mετά τις «17 κλωστές» Τσαφούλιας και Βλάχος ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «Ριφιφί του Αιώνα» των 90s
- Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ένας 17χρονος μπαίνει φυλακή, αλλά όχι ένας υπουργός για 57 θανάτους στα Τέμπη»
“δεν διδάσκεται” ήθελα να πω.
Συμφωνώ.Με την Αντιγόνη είναι το πιο βαθύ μεδούλι μας . Όμως δεν θα υπήρχε Αντιγόνη εάν δεν υπήρχε Αυτή είναι η σπουδαιότητα του ελληνικού πολιτισμού που τον καθιστά ύψιστο!Το ερώτημα είναι όμως γιατί πλέον δεν διδάσκει ένα τόσο σπουδαίο έργο της αρχαίας γραμματείας.
Διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιο:”Όμως δεν θα υπήρχε Αντιγόνη εάν δεν υπήρχε Κρέοντας “