Με μια αγκαλιά λουλούδια ευχήθηκε ο Αλέξης Παππάς στην αγαπημένη του, τα «χρόνια πολλά»

Must Read

Αναμφισβήτητα ο έρωτας ανανεώνει και πάντα δημιουργεί μια καλύτερη διάθεση προς όλους.

Έτσι και ο Αλέξης Παππάς, δεν μπορεί να κρύψει πόσο πολύ ερωτευμένος είναι με την Ίρις Δούλου και πως περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωή του.

Άλλωστε φαίνεται από την τρυφερότητα που την αγκαλιάζει σε κάθε ευκαιρία. Η φωτογραφία από τα γενέθλια της Ίριδας Δούλου φανερώνει του λόγου το αληθές.

Η σχέση τους μετράει λίγους μήνες αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This