Οργισμένος ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης για τα έργα τέχνης που φιλοξενήθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη.
«Ντροπή! Ντροπή σε αυτούς που επέτρεψαν να βεβηλωθούν έτσι τα χριστιανικά σύμβολα, των Αγίων μας και της Παναγίας μας» επισήμανε ο Πάνος Καλίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.
«Στην Εθνική Πινακοθήκη υποτίθεται ότι κάποιος είχε δώσει το OK για να κρεμαστούν αυτά τα έργα τέχνης, αν τα θεωρήσει κάνεις, τα οποία είναι ξεκάθαρα σατανιστικά σύμβολα. Σε μια Εθνική Πινακοθήκη ενός έθνους που το 90% είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Έχεις δικαίωμα να είσαι άθεος αλλά δεν έχεις δικαίωμα να κοροϊδεύεις τη δική μου θρησκεία. Σίγουρα αυτά τα έκτροπα δεν ήταν εικόνες της θρησκείας μας, γιατί για να είναι εικόνες πρέπει να τα σχεδιάσει κάποιος αγιογράφος. Ήταν απλά πίνακες που ανέβηκαν, για ποιο λόγο και ποια συμφέροντα εξυπηρετούσαν… ένας Θεός ξέρει».
Και συμπλήρωσε: «Αν αυτό είχε συμβεί στη γειτονική χώρα, δηλαδή αν χλεύαζαν τον Μωάμεθ σε μια εθνική πινακοθήκη, θα τους είχε κρεμάσει ανάποδα ο κ. Ερντογάν. Να είστε σίγουροι. Μόνο εδώ στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είμαστε ξεφτίλες σαν κράτος και σίγουρα θα γελάνε όλοι μαζί μας».
@panoskalidisΑσε με να ελπίζω σε κάτι.. είναι δικαίωμά μου..♬ πρωτότυπος ήχος – Panos Kalidis
Δείτε ακόμη:
- Αυτά είναι τα έργα που εξόργισαν τον βουλευτή της Νίκης – Τα έκανε λαμπόγυαλο στην Εθνική Πινακοθήκη
- Έξαλλος ο Δ. Νατσιός με τα επίμαχα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: «Ντροπή και μόνο ντροπή»
- Μεσσηνίας Χρυσόστομος για Εθνική Πινακοθήκη: «Ας σοβαρευτούν οι καλλιτέχνες και όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν»
Σε αυτή την χώρα όλοι προσπαθούν να μην προσβάλουν κάποια κοινωνική ομάδα. Οι χριστιανοί όμως γιατί είναι πάντα η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα; Στην τέχνη ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του αλλά η ύβρης δεν είναι άποψη.
Γιατί ο χριστιανισμός καταπιέζει τη ην Ελλάδα αιώνες τώρα
Σε αυτή τη χώρα όλοι προσπαθούν να μην προσβάλλουν καμία κοινωνική ομάδα πλην μιας θλιβερής μειοψιας που μονίμως προσβάλλει την συντριπτικοτατα μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα που τυχαίνει να είναι το ίδιο μας το έθνος ,η χώρα,το κράτος,και αυτή είναι οι Χριστιανοί!
Επιτέλους! Εύγε!Ας αρχίσουμε να μιλάμε.Φτανει η τρομοκρατία της woke και του ολοκληρωτισμού! Φτάνει ο φόβος! του να μην χαρακτηριστουμε ψεκασνμενοι, γραφικοί, θρησκόληπτοι, φασίστες κλπ επειδή θέλουμε τα αυτονόητα! Επειδή δεν ανεχόμαστε να υβριζεται η ταυτότητα μας !η πίστη μας!η ιστορία και ο πολιτισμός μας!Η ιστορική μας μνήμη,η θρησκευτική και εθνική μας ταυτότητα! Φτάνει με τον σκοταδισμό και τον μηδενισμό!