LAK με… φέσι στο σπίτι της Κοτοπούλη!

Tο σπίτι όπου έζησε η Μαρίκα Κοτοπούλη στο Κολωνάκι έγινε κατάστημα μεγιστάνα της μόδας στην Τουρκία... με υπογραφή Λάκη Γαβαλά

Must Read

Κίνηση «ματ» κάνει ο Λάκης Γαβαλάς, ώστε να μπει και πάλι δυναμικά στη μόδα και να δημιουργήσει έναν νέο… κολοσσό, που θα έχει -έστω διακριτικά- την υπογραφή του. Αφού έχασε τα δύο ακίνητα της εταιρίας του «Λάκης Γαβαλάς Α.Ε.» στον Δήμο Κηφισιάς, που βγήκαν στο σφυρί πριν από λίγες μέρες, ετοιμάζει τώρα τη μεγάλη του επιστροφή με Τούρκους συμμάχους.

Σύμφωνα με το newsmoney, o Τζεμ Χάκο, ιδιοκτήτης της τουρκικής αλυσίδας Vakko, επιθυμεί τη διείσδυσή του στην ελληνική αγορά, και έτσι «πλησίασε» τον Λάκη Γαβαλά για να αναλάβει ρόλο συμβούλου, προκειμένου να βοηθήσει την αλυσίδα στο δύσκολο εγχείρημα να δημιουργήσει σταθερή βάση και να αναπτυχθεί στην Ελλάδα. Η Vakko (που θεωρείται η Louis Vuitton της Τουρκίας) συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων οίκων μόδας και luxury προϊόντων στη γειτονική χώρα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα εγκαινιάστηκε το πρώτο φυσικό σημείο πώλησης της αλυσίδας στο Κολωνάκι, το οποίο είναι στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο επί της οδού Ηρακλείτου όπου έζησε η αείμνηστη ηθοποιός Μαρίκα Κοτοπούλη!

Το κατάστημα εκτείνεται σε πέντε επίπεδα. Οι δύο πρώτοι όροφοι είναι αφιερωμένοι στη γυναικεία μόδα και στα αξεσουάρ της Vakko, ενώ ο 3ος και ο 4ος όροφος φιλοξενούν τις συλλογές ένδυσης, αξεσουάρ και υποδημάτων για άνδρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This