Χαμός στο δικαστήριο με Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυ Χρηστίδου

Ο τραγουδιστής ζητάει την επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου

Must Read

Χωρίς τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στις δικαστικές αίθουσες για τη συνεπιμέλεια των δύο γιων τους.

Μετά από τον χωρισμό, ο γνωστός τραγουδιστής και η παρουσιάστρια είχαν υπογράψει  ιδιωτικό συμφωνητικό, ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ισορροπίες και οι κόντρες για τον χρόνο που θα περνάει ο καθένας με τα παιδιά, τους οδήγησαν ξανά στο δικαστήριο με αλληλοκατηγορίες για εργαλειοποίηση των τέκνων τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον αδερφό της

Αίτημα του Θοδωρή Μαραντίνη είναι να αποκτήσει την αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου του και τη συνεπιμέλεια του δεύτερου. Το πρώην ζευγάρι διαφωνεί για την διαπαιδαγώγηση, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να χάνουν τα μαθήματά τους στο σχολείο, όταν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε περιοδείες, ενώ εκείνος από πλευράς του υποστηρίζει ότι η γνώση αποκτάται και εκτός σχολείου.

Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης ανέφερε για όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο: «Ο δικαστής θεώρησε ότι είναι ανάγκη να δει τα παιδιά, έχει καθορίσει συγκεκριμένη μέρα και ώρα, σε συγκεκριμένο τόπο. Θα γίνουν διάφορες ερωτήσεις φαντάζομαι προς τα παιδιά και τα παιδιά θέλω να πιστεύω ότι θα εκφράσουν τον ωραίο ψυχικό κόσμο που έχουν και θα επιλέξουν ό,τι θεωρούν τα ίδια ότι είναι το ηθικό, το ορθό για την καλλιέπεια της ζωής τους». Σε ερώτηση για όσα υποστήριξε ο Θοδωρής Μαραντίνης περί εργαλειοποίησης των παιδιών από τη Σίσσυ Χρηστίδου και έκθεσής τους στα social media, ο δικηγόρος του τραγουδιστή απάντησε: «Δεν θέλω να επαναλάβω αυτά που έχω ήδη πει στο δικαστήριο, αυτά που γίνονται εντός της αίθουσας τα αφήνω εκεί, δεν θέλω να χαρακτηρίσω ούτε τον έναν, ούτε τον άλλο. Θέλω να κάνω τη δουλειά όσο καλύτερα πρέπει να την κάνω και να αναδείξω τα στοιχεία που για εμένα είναι πασιφανή, αλλά για κάποιους άλλους θέλουν λίγο σκάλισμα».



 

Σημειώνεται ότι η Σ. Χρηστίδου πήγε στο δικαστήριο με τον αδελφό της, τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ ο τραγουδιστής μαζί με δύο μέλη της μπάντας του.

Δείτε επίσης:

Τριφύλλη για υπόθεση Φιλιππίδη: «Η Παπούλια είναι ωραία γυναίκα, πώς να μην της δείξεις κάτι;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. να αφήσουν και οι δύο τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα και ο δικαστής να ακούσει σοβαρά όσα του πούνε. Η απόφαση αφορά το δικό τους μέλλον

  2. Ως πατέρας χωρισμένος, με πολλά δικαστικά προβλήματα με την πρώην και πάλι η Χρηστίδου έχει δίκιο.
    Τα παιδιά δεν πρέπει να χάνουν σχολείο, ούτε να βγαίνουν από το πρόγραμμά τους.

  3. Σάκος του μποξ τα παιδιά…Με τα μυαλά που κουβαλάει η πανελίστρια- κους κουσιάρα προτιμότερο να είναι με τον πατέρα τους…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This