Ιωάννα Παππά: Δεν κατάλαβα πως πέρασαν 11 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου

Must Read

Στο «happy day» ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο και την κοινή πορεία με τον σύζυγο της Κώστα Πάντο αλλά και τον γιό της.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί έντεκα χρόνια. Πριν τον γιο μας, τον Αντώνη που είναι έξι χρονών, ήμασταν άλλα πέντε χρόνια μαζί. Από τότε που γεννήθηκε ο γιός μας, η ζωή μας έχει αλλάξει πάρα πολύ, σίγουρα έχει γεμίσει ο χρόνος. Δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν τα χρόνια…Aπό τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα μπορούσα να κάνω παιδί μαζί του. Μπορεί και να αργήσαμε, θεωρώ ότι και από τον πρώτο χρόνο θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει παιδί. Είχα κι εγώ μια συστολή στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία, αλλά ήξερα ότι το θέλαμε πολύ και εγώ και εκείνος».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην σχέση της με την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα «Με τη Λένα Παπαληγούρα είμαστε συνυφάδες. Φυσικά και κάνουμε παρέα».

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This