Συνελήφθη στο Μπαλί ο Τάσος Ξιαρχό

Must Read

Περιπέτεια με τις αρχές στο Μπαλί για τον Τάσο Ξιάρχο ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στον εξωτικό προορισμό και κατέληξε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Buongiorno, ο γνωστός χορογράφος συνελήφθη τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μπαλί και έμεινε κρατούμενος για 5 ολόκληρες ημέρες.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τους λόγους που οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφέθηκε ελεύθερος και πλέον συνεχίζει τις διακοπές του.

«Είναι καλά, δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Παραμένει στο Μπαλί και συνεχίζει τις διακοπές του. Μου είπε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ. Μου είπε ότι έγινε κάποιο λάθος, μια παρεξήγηση», ανέφεραν στην εκπομπή.



Δείτε επίσης:

Το λαμπερό Dance Gala για την ενίσχυση της φωνής της αποδοχής και της εσωτερικής ομορφιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This