«Το έμαθα από τα ΜΜΕ» – Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη για την αίτηση συνεπιμέλειας του πρώην συζύγου της

Αναλυτικά η επιστολή από τον δικηγόρο της

Must Read

Εξ απίνης έπιασε την Κατερίνα Παπουτσάκη η είδηση ότι ο εν διαστάσει συζύγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, έκανε αίτηση συνεπιμέλειας για τα δύο τους παιδιά. 

Το ζευγάρι που χώρισε τον Νοέμβριο του 2022 έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο. Μετά την έκδοση του διαζυγίου τους η γνωστή ηθοποιός είχε λάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους ωστόσο θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με τον επιχειρηματία, καθώς πλέον εκείνος διεκδικεί τη συνεπιμέλειά τους.

Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Αλέξανδρος Μίντζιας, η ίδια έμαθε ότι ο πρώην σύζυγός της διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους μέσα από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Η 46χρονη ηθοποιός δήλωσε πως είχε πλήρη άγνοια για το γεγονός και ότι η αίτηση επιδόθηκε σε άλλη διεύθυνση από αυτήν του σπιτιού της. Όπως επισημαίνει στη σχετική επιστολή κύριο μέλημά της είναι η προστασία των δύο ανήλικων παιδιών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Με ιδιαίτερη έκπληξη, ενημερώθηκα από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετική αίτηση του εν διαστάσει συζύγου μου εν σχέσει με την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων μας.

Από έρευνα στην οποία προέβην άμεσα δια του Πληρεξουσίου Δικηγόρου μου, διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη αίτηση, ουδέποτε μου κοινοποιήθηκε στην επί έτη γνωστή διεύθυνσή μου, αντιθέτως, διόλου τυχαίως, επεδόθη σε άλλη διεύθυνση, άγνωστη εις εμέ, με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να μην παραστώ στο Δικαστήριο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ουδείς δύναται να πράξει το ανέφικτο.

Μετά λύπης μου, επίσης ενημερώθηκα ότι ο νύν Πληρεξούσιος Δικηγόρος του εν διαστάσει συζύγου μου, προέβη και σε δηλώσεις στα Μέσα εν σχέσει με το αντικείμενο της δίκης, αναφέροντας ελλιπή δεδομένα ως προς την ουσία της υπόθεσης.

Δεδομένου ότι από την πρώτη στιγμή της έλευσης των τέκνων μου στην ζωή μου, μοναδικό μέλημα μου ήταν, είναι και θα είναι η προστασία τους και η προάσπιση της ψυχικής και σωματικής υγείας τους, δεν θα αναφερθώ καθόλου στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσής μου.

Αρκούμαι στο να αναφέρω ότι έχω την αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων μου, την οποία ανέκαθεν είχα εν τοις πράγμασι, για πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους και κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης από τα μέχρι σήμερα επιληφθέντα Δικαστήρια όλων των πτυχών της οικογενειακής μου κατάστασης και της αξιολόγησης της προσωπικότητας αμφοτέρων των γονέων. Στοιχεία που θεωρώ ότι έλαβε υπ’ όψιν και η Αξιότιμος κα Δικαστής Υπηρεσίας στην σημερινή συζήτηση και απέρριψε την εν λόγω αίτηση.

Οτιδήποτε άλλο που διαδίδεται ή υπονοείται είναι αναληθές.

Αναγκάζομαι να προβώ στην παρούσα δήλωσή μου, διότι από το πρωί έχω δεχθεί μεγάλη πίεση από εκπροσώπους κάθε μέσου μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να τοποθετηθώ, αρνούμαι, όμως, να μπώ σε αυτή την διαδικασία και να καταστήσω τα τέκνα μου βορά της τηλεοπτικής και διαδικτυακής αρένας.

Με τα δεδομένα αυτά, σας καλώ να απέχετε από οποιαδήποτε αναφορά στα ανήλικα τέκνα μου και τις λεπτομέρειες της όποιας αντιδικίας μου με τον εν διαστάσει σύζυγό μου, για τις οποίες ειρήστω εν παρόδω, ουδέποτε έχω τοποθετηθεί δημοσίως, αλλά μόνον στον φυσικό μου Δικαστή, καλώντας σας να αντιληφθείτε τί σημαίνει να πρέπει εξαιτίας της συμπεριφοράς αυτής, να αναγκάζομαι να μιλήσω με τα ανήλικα τέκνα μου, να πρέπει να τα καθησυχάζω, να τα ηρεμώ, να προσπαθώ να τους βοηθήσω να ανταπεξέλθουν στα όποια σχόλια δυσμενή και μη δέχθηκαν από τους φίλους τους ή ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και σας παρακαλώ να το σεβαστείτε σε απόλυτο βαθμό.

Αθήνα, 25/4/2025
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝ. ΜΙΝΤΖΙΑΣ»

Δείτε επίσης: Δικαστική διαμάχη για Παπουτσάκη και Πιλαφά, που χώρισαν το 2022, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This