Η Oλυμπία Χοψονίδου κόβει την ανάσα με… surf μαγιό!

Must Read

Στις διάσημες παραλίες της Μυκόνου και στο περίφημο Ναυάγιο της Ζακύνθου παραθερίζουν αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, όπου δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν περιτριγυρισμένοι από τα… πέντε παιδιά τους!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώην Σταρ Ελλάς κλέβει τις εντυπώσεις με την ψιλόλιγνη, εξαιρετικά καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Εκείνο, ωστόσο, που βοηθάει στο να τραβήξει ακόμη περισσότερα βλέμματα πάνω της, δεν είναι άλλο από το μοδάτο μπικίνι της, το στυλ του οποίου είναι εμπνευσμένο από τα μαγιό που φοράνε οι γυναίκες σέρφερ.

Στη φωτογραφία μπροστά από το Ναυάγιο την είχαμε δει με μπορντό surf μαγιό. Σήμερα μπορείτε να την απολαύσετε με λευκό φλοράλ.

Καλή σας… διασκέδαση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This