«Καλλιστεία» για τη «Miss Καραντίνα»: Οι Ελληνίδες  που διαγωνίστηκαν στην «πασαρέλα» του Instagram

Must Read

Οι απανταχού έγκλειστοι, μέχρι πρότινος και καταπιεσμένοι, από την καραντίνα Ελληνες λάτρεις των social media τις ευγνωμονούν για τις… ανάσες ζωής και δροσιάς που τους πρόσφεραν, αλλά και το απολύτως απαραίτητο οφθαλμόλουτρο που τους χάρισαν όλες αυτές τις δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν.

Μιλάμε για τις σέξι εκπροσώπους της εγχώριας showbiz, οι οποίες, εν μέσω πανδημίας, αυστηρών μέτρων, απαγορεύσεων και περιορισμών by Νίκος Χαρδαλιάς, βρήκαν τρόπο να «ρίξουν» το Ιnstagram, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους με μαγιό, εσώρουχα και καυτές πόζες και… ξεμυαλίζοντας τους followers τους. Κι όλα αυτά μένοντας σπίτι (φυσικά!), αλλά μένοντας και πιστές στη συνήθειά τους να… ανάβουν φωτιές!

Χριστίνα Μπόμπα

Το κορίτσι αυτό πέρασε δύσκολα τους μήνες που προηγήθηκαν, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό και κατόπιν κόλλησε και τον άντρα της Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Απεναντίας, αφού ξεπέρασε την ασθένεια και βρέθηκε πλέον αρνητική στον ιό, φόρεσε το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι της και βγήκε στο μπαλκόνι της να λιαστεί. Έχοντας ένα μεγάλο κοχύλι στο αυτί, ενθύμιο πιθανόν από τον Αγιο Δομίνικο, η Χριστίνα Μπόμπα χάρισε στους followers μερικές ανεκτίμητες πόζες με εξωτικό άρωμα.

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν υπολογίζει καραντίνες, εγκλεισμούς και αυστηρά μέτρα, όταν πρόκειται να γδυθεί και να αναστατώσει τους fans της. Το κάνει με μεγάλη άνεση και ευκολία, ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας η Θεσσαλονικιά καλλονή δεν άφησε ούτε μία μέρα τους followers παραπονεμένους. Από σέξι αναρτήσεις, άλλο τίποτα! Και όλα τα μπικίνι της προβάρισε και τα εσώρουχα της φόρεσε και πόζαρε και γυμναστικές ασκήσεις όλο νάζι έδειξε. Γενικότερα υπήρξε ανεξάντλητη σε ό,τι αφορά την έμπνευσή της.

Κατερίνα Στικούδη

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της καραντίνας η μοναδική Κατερίνα Στικούδη δεν έχασε στιγμή την καλή της διάθεση, ούτε και το φλογερό ταμπεραμέντο της. Γεννημένη για να αρέσει και να προκαλεί, σχεδόν καθημερινά, ενημέρωνε τον λογαριασμό της στο Ιnstagram με σέξι πόζες σε βίντεο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι followers την απόλαυσαν πολλές φορές να χαίρεται τον ήλιο στην πισίνα της, να πλένει το αμάξι της με κολάν και να παίζει πιάνο με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Ιωάννα Μπέλλα

Η εντυπωσιακή και σούπερ σέξι Σταρ Ελλάς 2018 έκανε κι αυτή ό,τι μπορούσε το χρονικό διάστημα της καραντίνας, ώστε να… χορταίνει τα βλέμματα των διαδικτυακών φίλων της με το ατελείωτο κορμί της. Τα εσώρουχά της πρωταγωνίστησαν σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες που ανέβασε στον extra hot λογαριασμό της, ενώ δεν έλειψαν και οι πολλά υποσχόμενες πόζες στο κρεβάτι. Η Ιωάννα Μπέλλα λατρεύει την κούνια μπέλα και δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της για κανέναν λόγο!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει ένα από τα πλέον γυμνασμένα και όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz. Κι αυτό δεν άλλαξε ούτε τον περίπου ενάμιση μήνα που ήταν κλεισμένη στο σπίτι της ακολουθώντας τα μέτρα του υπουργείου Υγείας. Μόλις άνοιξε ο καιρός λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει υπερήφανη στους followers αλλά και στους γείτονές της πως παραμένει fit. Φόρεσε το μπικίνι της και ξάπλωσε στο μπαλκόνι της για ηλιοθεραπεία, προσφέροντας… ψυχοθεραπεία σε όσους την είδαν.

Χριστίνα Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα αποτελεί σταθερή αξία στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις και δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της, επειδή έμεινε σπίτι για κάποιο διάστημα. Χωρισμένη εδώ και λίγο καιρό, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αξιοποιήσει δεόντως τον καλό καιρό. Έχοντας τα απαραίτητα σύνεργα, όπως ένα άνετο μπαλκόνι, μία πλαστική πισίνα, ένα σέξι μπικίνι κι ένα εντυπωσιακό κορμί, έφερε το καλοκαίρι εν μέσω καραντίνας. Εκανε τη βουτιά της, δρόσισε και δροσίστηκε κι ύστερα στέγνωσε στην κουπαστή…

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Και μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό και στην Ελλάδα και στη Μαδαγασκάρη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι… φωτιά και λάβρα! Το καλλίγραμμο μοντέλο, έχοντας προφανώς βαρεθεί να βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, ανέβασε περσινές της φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο «Nomads». Με μαγιό, δηλαδή, σε ονειρεμένες εξωτικές παραλίες. Οι followers ταξίδεψαν μαζί της, μη ξέροντας τι να πρωτοθαυμάσουν: Το κορμί ή το τοπίο; Οσο για την ίδια, την πήρε ο ύπνος δύο φορές ενώ έκανε live μετάδοση στο Ιnstagram.

Ελευθερία Ελευθερίου

Τέτοιο κορμί και να μην το δείξει στο φιλοθέαμον κοινό σε μια τόσο δύσκολη εποχή; Κρίμα! Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρήκε τρόπο να μαυρίσει το σώμα της χωρίς παραλία και θάλασσα. Φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό και άραξε στην ταράτσα της με βιβλία και κοκτέιλ, ποζάροντας όσο πιο σέξι μπορούσε για το Ιnstagram. Αφήστε που βρήκε χρόνο να ανοίξει και το μαλλί της.

Ρία Αντωνίου

Η ξανθιά σεξοβόμβα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη γειτονική Ιταλία, δεν ξέχασε τους… ταλαιπωρημένους followers της όλο αυτό το διάστημα του lockdown. Αντιθέτως, φρόντιζε να ανεβάζει συχνά πυκνά backstage εικόνες από αισθησιακές φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν. Ετσι βοηθούσε κάθε αρσενικό της follower να ξεχνάει όχι μόνο τον κορωνοϊό, αλλά και το όνομά του! Εμψύχωνε τα πλήθη και σήκωνε τα ηθικά, με λίγα λόγια.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This