Αποκλειστικό: Το τρέιλερ της ταινίας «Αστερισμός της Παρθένου» στα αγγλικά (video)

Must Read

Ένα ακόμα συγκλονιστικό τρέιλερ για το αγγλόφωνο κοινό της Ευρώπης, φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το Newsbreak.gr.
Αυτή τη φορά πρόκειται για την ταινία «Αστερισμός της Παρθένου» του 1973, παραγωγής Finos Films.

  • από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Λίγο πριν η «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου φτάσει στο τέλος της, ο Φιλοποίμην Φίνος κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να τον τονώσει. Στην συγκεκριμένη ταινία παίζουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου, που ο Φιλοποίμην Φίνος είχε στους κόλπους της κινηματογραφικής του εταιρίας.

Ζωή Λάσκαρη, Χρήστος Πολίτης, Μπέτυ Βαλάση, Χρήστος Νομικός, Γιάννης Αργύρης, Σπύρος Καλογήρου, είναι μερικοί από τους δεκάδες ηθοποιούς που παίζουν σε μια από τις τελευταίες παραγωγές του Φίνου. Το σενάριο έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ έκοψε 120.000 εισιτήρια, άκρως ικανοποιητικό εισπρακτικό νούμερο για έναν κινηματογράφο που «έσβηνε».

Το αγγλικό τρέιλερ της ταινίας έπαιξε το 1974 σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και η προβολή της ταινίας έγινε την ίδια εποχή!

Σπονδυλωτή ταινία, αποτελούμενη από τρεις ιστορίες, δοσμένες με χιούμορ, ρομαντισμό και τραγικότητα, όλες, υποτίθεται, βγαλμένες απ’ τη ζωή που «σπρώχνει» κοπέλες σαν την ηρωίδα στο «πεζοδρόμιο» και τη διαφθορά.

Η εν λόγω εποχή φημίζονταν για την προκλητικότητα των σκηνών!

https://www.youtube.com/watch?v=pw43V0tq8kU&fbclid=IwAR2m3NEfuxmVTXd7APdkMo59w9Id5PCn4J6o4bL_w6gk8Pl17wuGz4Y4Mm4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This