Το Open ετοιμάζει project για τη Μαλέσκου – Θα πει αντίο στο κανάλι του Φαλήρου

Η Ιωάννα δεν... Σκάι

Must Read

Κάτι τρέχει με την Ιωάννα και το Open! Πάντα κάτι τρέχει με την ξανθομαλλούσα Ιωάννα Μαλέσκου με το που πάτησε στην Αθήνα από το ΚΡΗΤΗ TV. Όπως έχουμε ήδη γράψει, η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία -έτσι λένε τουλάχιστον οι φήμες- για την παρουσιάστρια στον Σκάι, αφού τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή «Love it» έχουν φέρει κατήφεια στους ιθύνοντες του σταθμού.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αφού έχει ήδη δεχτεί κρούση από άλλο κανάλι που θέλει να την εντάξει στο δυναμικό του. Ποιο είναι αυτό; Όπως ακούγεται, το Open θέλει να κάνει μία ολική ανανέωση στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν, με την ελπίδα ότι θα ανέβουν τα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει μία πρώτη επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως ψιθυρίζεται στη μιντιακή αγορά, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να συζητηθούν μετά τις γιορτές.

Όσο για την παραγωγή που θα παρουσιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, αντίστοιχο με εκείνο που παρουσίαζε στο ΚΡΗΤΗ TV στη μεσημεριανή ζώνη. Πάντως, η έλευση του «Survivor» θεωρείται από πολλούς η τελευταία «σανίδα σωτηρίας» για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον Σκάι. Με «Survivor» ή χωρίς αυτό, τα περιθώρια για το «Love it» έχουν στενέψει, γι΄ αυτό και οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν ότι η εκπομπή θα ρίξει οριστικά αυλαία τον Ιούνιο. Το κανάλι του Φαλήρου θέλει να βγάλει ένα εντελώς καινούργιο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τη νέα σεζόν και η Μαλέσκου, όπως φαίνεται, θα αξιοποιηθεί από το «ανοιχτό κανάλι» με άλλον τρόπο, που θα της πηγαίνει γάντι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This